Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Adam111 Profil |
#1 · Zasláno: 7. 6. 2025, 11:33:28
Mam kod v Javascriptu, ktery by mel kliknout na textarea (input) s textem. Jedna se o stranku Youtube (Studio). Textarea (input) se nacita javascriptem az po kliknutu na tlcitko. Bohuzel nefunguje. V konzoli neni zadna chyba.
Zde je kod: document.querySelector('#title-textarea #input').click();
|
||
Rastíík Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 6. 2025, 15:05:57
No a co ti vypíše
document.querySelector('#title-textarea #input') ? Opravdu má ta textarea či co identifikátor #input ?
|
||
Adam111 Profil |
Vypise:
<ytcp-social-suggestion-input id="input" class="fill-height style-scope ytcp-social-suggestions-textbox" dir="auto"><!--css-build:shady--><!--css_build_scope:ytcp-social-suggestion-input--><div id="textbox" slot="input" contenteditable="true" role="textbox" tabindex="0" class="style-scope ytcp-social-suggestions-textbox" aria-required="true" aria-label="Add a title that describes your video (type @ to mention a channel)" aria-invalid="false" style="display: inline-block;">ggg</div> </ytcp-social-suggestion-input> ![]() |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 7. 6. 2025, 20:02:48
A co o úroveň hlouběji?
document.querySelector('#title-textarea #input #textbox').click(); Jinak ale metoda click se používá hlavně pro tlačítka. Pro aktivaci formulářového prvků slouží metoda focus. Tohle je ale div. Tam nevím. Může fungovat jedno, druhé a možná že bude třeba použít něco úplně jiného. |
||
Adam111 Profil |
#5 · Zasláno: 7. 6. 2025, 20:11:58
Rastíík, Keeehi:
> A co o úroveň hlouběji? document.querySelector('#title-textarea #input #textbox').click(); „Pro aktivaci formulářového prvků slouží metoda focus.“ Focus jsem take zkousel, ale bez uspechu. |
||
Rastik Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 6. 2025, 22:55:29
Adam111:
„Focus jsem take zkousel, ale bez uspechu.“ Zvláštní. Mně to funguje: jsfiddle.net/483e7bh5 (zkušel jsem to v Safari a Chrome). |
||
Adam111 Profil |
#7 · Zasláno: 8. 6. 2025, 11:45:16
Rastik:
Po zavreni konzole v Chromu to uz funguje. Dekuji moc. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
0