Autor Zpráva
Jim
Profil
Ahoj, nemohl by mi prosím někdo poradit s tímhle? Pořád to nefunkuje tak jak bych si představoval. Jde o to aby se stránka obnovila vždy v nastavený čas... Díky!

<script=javascript>

window.setInterval("cas()", 100)
cas()

var jedna="12:12"
var dva="12:13"
var tri="12:14"
var ctyri="12:15"
var pet="12:16"
var sest="12:17"
var sedm="12:18"
var osm="12:19"
var devet="13:12"
var deset="12:13"

var ted=gethours() + ":" + getminutes()

if (ted==jedna||dva||tri||ctyri||pet||sest||sedm||osm||devet||deset)
{
location.reload()
}

</script>
Anonymní
Profil *
if(ted==jedna||ted==dva||ted==tri...)
Jim
Profil
Dík, ale myslím že to nebude vše?
Oswald
Profil
Místo:
var ted=gethours() + ":" + getminutes()

By mělo být něco jako:
var time = new Date;

var ted = time.getHours() + ":" + time.getMinutes();


getHours a getMinutes jsou metody objektu date, nelze je volat samostatně - JavaScript - Objekt Date
Oswald
Profil
Jo a ještě tahle podmínka:

if (ted==jedna||dva||tri||ctyri||pet||sest||sedm||osm||devet||deset)

by měla vypadat spíš takhle:

if (ted==jedna || ted==dva || ted == tri [...])


A zápis tý funkce (pokud to teda má být definice funkce) taky neni úplně OK, ale na to už přijdeš ,-)
Jim
Profil
Dík, ale o jakou funkci jde??
Jim
Profil
Script ted vypadá takhle a nefunguje to. Vždy po nějaké době se to sekne.

<script language=javascript>

window.setInterval("cas()", 1000)
cas()

var jedna="0:52";
var dva="12:13";
var tri="12:14";
var ctyri="12:15";
var pet="12:16";
var sest="12:17";
var sedm="12:18";
var osm="12:19";
var devet="13:12";
var deset="12:13";

var time = new Date;

var ted = time.getHours() + ":" + time.getMinutes();

if (ted==jedna || ted==dva || ted==tri || ted==ctyri || ted==pet || ted==sest || ted==sedm || ted==osm || ted==devet || ted==deset)
{
location.reload()
}

</script>
Oswald
Profil
Nejsem si jistý, jestli čtu Tvé myšlenky správně, ale mám pocit, že chceš tohle:



window.setInterval("cas()", 1000)
function cas() {

var jedna="0:52";
var dva="12:13";
var tri="12:14";
var ctyri="12:15";
var pet="12:16";
var sest="12:17";
var sedm="12:18";
var osm="12:19";
var devet="13:12";
var deset="12:13";

var time = new Date;

var ted = time.getHours() + ":" + time.getMinutes();

if (ted==jedna || ted==dva || ted==tri || ted==ctyri || ted==pet || ted==sest || ted==sedm || ted==osm || ted==devet || ted==deset) {
location.reload()
}

}
Jim
Profil
Nedělá to to co by mělo :o( Má to být kontrolní systém, ve kterém se po určité době obnovějí stránky.

http://www.server-baby.cz/jakubzacek/pokusa/promitnuti3.php
Jim
Profil
Ty časy musí být definovány protože těch stránek bude nakonec daleko víc a u některých je stačí obnovit po daleko delší době...
Oswald
Profil
Tak poslední pokus:

var lifetime = 40; // po kolika sekundach se ma stranka refreshnout
window.setTimeout('window.location.reload()', 1000 * lifetime);
Jim
Profil
Snad to už funguje.. Musím to ještě testovat, ale nakonec to myslím jde. Mám tam tu podmínku že se to musí obnovit třeba v 15:30, proto jsem tam definoval ty časy....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0