Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
modrosýr Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2006, 12:23:00
predesilam - nejsem zdatnej v programator, ty skripty mi pomohl udelat jeden z vas, tady na foru. mohl by mi nekdo pomoci upravit tyto skripty jeste jednou?
cílem je, aby stranka po kliku (>>>) skrolovala vzdy dopredu a po druhem kliku (<<<) opet zpatky. ted to funguje pouze dopredu, zpatky se to zasekne. ale když se zacne odzadu, tak to funguje ... tady je zminena stranka http://www.juanito.webz.cz/test_02.html diky za pripadnou pomoc ;) |
||
Oswald Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:31:04
Problém je v té podmínce v ve funkci scrollwindowR:
if(pos >= 10000){ To bude vždy false, protože tahle konkrétní stránka má šířku něco málo přes tisíc px. Díky tomu se nikdy neresetuje ten interval na scrol do prava, takže se nedá jít zpět. Když ubereš jednu nulu, tak to bude akorát. ty skripty mi pomohl udelat jeden z vas, tady na foru Mám takový matný pocit, že jsem to byl já, ale je to už hodně dávno :) BTW: Když detekuješ IE pomocí document.all, tak za to, pls., přidej ještě "&& !window.opera", takže takhle to bude fungovat i v Opeře:
|
||
Zeroe Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:31:49
function scrollwindowR()
{window.scrollBy(70,0); var pos = (document.all)? document.body.scrollLeft:window.pageXOffset; if(pos >= 1000) {clearInterval(timer);timer = null;}} Možná to taky neni úplně dobře, ale mě to funguje. |
||
Zeroe Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:41:57
Ja si myslím, že by tam ještě všude mělo být
document.body.scrollLeft:window.pageXOffset; místo document.body.scrollRight:window.pageXOffset; protože mi to hází, že to neni definováný. |
||
Oswald Profil |
#5 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:49:39
Zeroe
Pravda - aby to fungovalo v IE, tak je potřeba upravit to ještě tak, jak píšeš. |
||
modrosyr Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 1. 2006, 13:53:23
problem je, ze nikdy nevim, jak je stranka dlouha, takze tam nemuzu dat konkretni cislo :(
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0