Autor Zpráva
RuThaN
Profil
Mam jednoduchem problém potřebuju stále se opakující melodii, která ovšem může být zastavena kliknutím na odkaz..
Takže bohužel nejde použít bgsound.. Takže potřebuju, buď nějakou funkci, která zjistít, že skladba dohrála a odstartuje jí znovu.. nebo nějakej cyklus pracující s délké skladby, která se pevně zadá, nebo tak něco.. Dokázal by to někdo napsat?
Leo
Profil
Obavam se, ze nic takovyho jako embed ve standardnim HTML neexistuje, tam je object. Jinak co se tyka zvuku na strankach, osobne bych na tohle asi volil Flash - jak ho nepouzivam tak na tohle bude asi nejlepsi, tam si se zvukem muzete vyhrat. Leo
Fred
Profil
Nedávno jsem kvůli tomuhle pročesal hotscripts a jako nejlepší se mi zdálo tohle mp3 player s playlistem v xml ve flashi
RuThaN
Profil
No vim, ze flashi se nevyhnu, ale teď se to učit nechci a nějak to jít musí, jen najít někoho kdo to dokáže, nebo na to za delší čas přijdu sám..
RuThaN
Profil
Jo pokud na to přijde, tak ho zvu na pivo, případně si může vybrat něco v internetovym obchodu co zrovna dělám..
Fred
Profil
Na ten odkaz co sem sem dal nepotřebuješ umět flash, stáhni si to tam , otevři připojenej xml soubor a vlož do něj url mp3 a pošli to všechno na web to je celý. Tak deset minut práce, uvidíš, zkus to
RuThaN
Profil
Fred: Dík, otestuju jak je to blbuvzdorný:)
RuThaN
Profil
Tak první část se podařilo.. Hraje to a přepíná mnou určené skladby..
Ale teď mam další problém a totiž: Kam s ním?
Když používám bgsound tak ho dám do Kódu stránky rámců(záložka ve Fofrpagi) a ať si přepínám framy jak zjednanej tak to pořád plají, což dobře.. Ale tohle strčim jen do jednoho z framů a jakmile ho přepnu tak se to hádám vypne, ještě sem to netestoval..
Fred
Profil
Dej sem odkaz kde to je, bude to líp k pochopení
RuThaN
Profil
Pošli mi svou emailovou adresu na ruthan@email.cz. Jinak to s tim framem sem nakonec vyresil udelam jeden novej do kouta prave s přehrávačem, ale potřeboval bych pomoct s jinou věcí, aby se mi to vešlo potřeboval bych to celý zmenšit tak na 50 procent a změnit barvy. Trochu sem blbnul ve Flashy, ale nebyl sem schopnej ani obarvit ten základní pokladovej obdélník, byl bych moc vzděčenej kdysi mi to mohl udělat, změnit velikost a barvy, podrobnosti, kdyztak poslu na mejl.
Fred
Profil
Bohužel, taky to neumím :-(
RuThaN
Profil
A jde to vubec nebo se taha z ty adresy a editovat to nejde, protože takhle se mi to na pytel, je to jak pěst na voko ta bílá na černym pozadí a ještě to zaberem, moc velkej kus screenu. No snad poradí někdo jinej, je tady nějakej specialista na Flash?
Fred
Profil
Jsem přesvědčen, že to jde. Asi si dej dotaz sem http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vtopic&forum=26
RuThaN
Profil
Fred: No pokud bys chtěl tak někdo tak hodnej, že mi udělat podle mě hezčí černočervenou verzi.
Charlie
Profil *
Ahojte.
Zoufale hledám chybu při použití tagu s "embed". Pracně jsem vytvořil soubor stránek html, ve kterých používám právě onen "embed". Po celou dobu ladění mi to bezvadně fungovalo a když jsem skončil, tak bohužel prohlížeč začal ve stavovém řádku vlevo hlásit, že Na stránce se vyskytla chyba. Vůbec mne nenapadá, kde by mohla být chyba. Nemáte někdo podobné skušenosti? Za radu bych byl vděčny.
Zdraví vás
Charlie
RuThaN
Profil
Vlož sem ty řádky, který se toho týkaj a eventuelně jakej používáš prohlížeč.
Charlie
Profil *
To je kus zdrojoveho kodu. Soubor, ktery by se mel prehrat se jmenuje Ee01.mp3. On se skutecne prehraval, ale po nekolikadennim ladeni si to najednou rozmyslel a uz se odmita spoustet. Mne to pripada, jako by tam nekde ukladal neco do nejake cache a kdyz ji naplni, tak hlasi chybu. je to dost zahadne.
Pouzivam IE 6.00.2900 SP2 a Windows XP Prof.



<embed name="Ee01" src="Ee01.mp3" hidden autostart="false" width="0" height="0">
<noembed>Plužina není nainstalována.</noembed></p>
<form>
<input type="button" onclick="document.Ee01.play()" value="play">
<input type="button" onclick="document.Ee01.pause()" value="pause">
<input type="button" onclick="document.Ee01.stop()" value="stop"></a>
</form>
Charlie
Profil *
Problem muze delat ta mp3, mel jsem ale misto mp3 soubor v Real Playeru *.rm, ktere take fungovaly a ted ne.
Byla to hrozna prace, protoze tech stranek je asi 10 a embedu celkem kolem 500. Tak ze prepisovat by se mi to nechtelo :-( Zkousel jsem spoustet jenom tenhle kratky kousek, ktery je vyse abych vyloucil chyby, ale porad stejne. Ve stavovem radku vlevo napise "Na strance se vyskytla chyba."
RuThaN
Profil
S tou plužinou, běž víš kam, lidi co to používaj bych střílel, stejně jako toho inteligenta Santrapu, kterej to vymyslel..
Je to možná hloupost, ale má bych tu diakritiku do noembed nedával, možný je vše.. Pak bych ta eventuelně vymazal celý tempory files a historii, ale asi to nepomůže.. Jednoduší je zkusit to na jinym kompu.. Pak si taky nejsem jistej tou nulovou velikostí, jelikož je to hidden, tak ti to může bejt jedno, ale nulu sem nikdy nepoužíval..
Ta poslední vysvětlení, je nějaká blbost na serveru..
Hoď link mam stejnej os a prohlížeč, tak to testnu..
Charlie
Profil *
Vylucovaci metodou mohu konstatovat, ze kdyz to fungovalo s hudebnimi formaty - mp3, *.rm, *.mid, *.wav - tak by to mnelo fungovat porad. Ted to nefunguje to s zadnym. Problem tedy nebude ve formatu hudebniho souboru.
Problem asi bude se systemem, ale KDE?
Charlie
Profil *
No rad bych pouzil neco jineho, ale co? EMBED jsem nasel na strance Yuhu, tak jsem to pouzil. Fungovalo to bezva se vsemi hud. formaty, tak jsem byl spokojen. S tim jinym compem to je dobry napad. Vyzkousim. Nulova velikost nevadil a diakritika take ne.
Link nemou poslat, nebot to neni nikde na webu. je to pomucka pro vyuku EN. Postahoval jsem nejake hudebni nahravky z BBC, abych je moh zkratit, tak jsem je pt¨reved do mp3jek (nic lepsiho mne nenapadlo), udelal nejake stranky s umyslem pouzit to v rodine. Na web to nejak moc davat nechci a ani nemohu, nebot bych nared narazil a take to neni nejak zavratne dilo. Tvorba stanek mne nezivi, jen si task trochu hraji, nonevac mne to bavi.
Jinak zkousim vsechno mozne a zkusim v XP nejaky posledni bod obnovy a uvidime. Ten jiny comp zkusim take. Kdyz se neco podari, dam vedet. kdyby Te neco napadlo napis.

Wish Good Luck:-)
RuThaN
Profil
Ještě mě tak napadlo jestli ten kiks nesouvísí s tim formulářem, když zkusit čistěj embed, bez tlačítek a s autostartem, tak taky nic?
Charlie
Profil *
No nefunguje skutecne nic. Troufam si tvrdit, ze je nekde chyba v systemu, nikoliv v tagu EMBED. Tohle zeseni ele neni moc vhodne kvuji tem hud. souborum. nelip by vyhovovalo neco, kde by slo ovladat jak play, pause, stop tak rychle vpred a rychle vzad.
To umoznuje (resp. umoznoval) tenhle tag:

<object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95">
<param name="src" value="ce.mid">

Ale nefunguje rychle previjeni vpred ani vzda pro mp3.
Je tam cela rada <param" name> ktere lze nastavit, ovsem pro mne to je metoda pokus-omyl tak ze az se mi bude chtit :-) Ale bylo by to to prave orechove.
RuThaN
Profil
Tak skus to co se o kousek(v tom flashi) víš a vede na mých stránkách ruthan.wz.cz(je to vpravo nahoře v topmenu) Je to úmyslně zmenšeno tak aby nebylo vidět názvy songů, je to jen protože neumim ve flashi a budu to ještě upravovat...
Anonymní
Profil *
Zvolil jsem nejaky starsi bod obnoveni a ejhe, funguje vsechno. Otazka jak dlouho. Asi mam neco s compem nebo systemem na nem. To asi bude nad me sily. To prehravani na Tvych strankach je fajn, ale pro tyto ucely by to neslo pouzit. Jednak proto, ze s flesem neumim nic a asi to vyzaduje pripojeni na net on-line.
Tak ze ted budu sledovat, jak dlouho to bude fungovat. Vypalil jsem to na CD a uvidime.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.