Autor Zpráva
Xzibit
Profil *
<style type="text/css">
a{display:block;float:left;height:200px;font-size:0;text-decoration:no ne;width:0.390625%;} /*100/256=0.390625*/
#red{width:80%;height:200px;}
</style>
<script type="text/javascript">
<!--
function hrefy(){
var red=document.getElementById('red');
for(var ixs=0;ixs<256;ixs++){
var redhrf = document.createElement('a');

redhrf.style.background='rgb('+[ixs]+',0,0)';
red.appendChild(redhrf);
}}
function addEvent(obj,evType,fn){
if(obj.addEventListener){
obj.addEventListener(evType,fn,true);
return true;
}else if(obj.attachEvent){
var r = obj.attachEvent("on"+evType, fn);
return r;
}else{
return false;
}
}
addEvent(window,'load',hrefy);
-->
</script>

<div id="red"></div>


vite nekdo jak tento script upravit abi sa nevipisal div ale abi to bolo bodybg teda na pozadi
pls ak nechapete tak vam to pak jeste visvetlim
peta
Profil *
Xzibit :)))
1 abi
2 nevipisal
3 abi
4 jeste
5 visvetlim
5/27/veta
Sim te, nez napises vetu, tak si kaze pate slovo zkontroluj s knizkou pravopisu :)

Druhak, co bys chtel, aby ten script delal?

Mam ten neblahy pocit, zes jeste neracil navstivit...
jakpsatweb - javascript - priklady
protoze presne tohle neco podobne tam je, ze?
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/index.html#dokument
- Změna barev dokumentu vázaná na událost
(presne ten radek v onmouseover meni barvu pozadi body, staci to jen spravne napsat do toho scriptu, co mas)

priklad s casovacem viz
- Příklad časování a zrušení časování
Xzibit
Profil *
njn vis mne sa to nechce kontrolovat :D nemozes to npisat aj s tim body bg... nejak to tam nevim najst:(
peta
Profil *
Xzibit
1. http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/index.html#dokument
2. Upravy - najit na teto strance
barev dokumentu
(vybral jsem si text bez hacku a carek, ale melo by to byt v poho i s hacky)
3. OK
Xzibit
Profil *
nj dik ale no jak tam tohle pridat
<span id="text" onmouseover="document.body.style.backgroundColor='red'" onmouseout="document.body.style.backgroundColor='white'">Ahoj Yuhu</span>
nemozes to napsat plsssssssssss
peta
Profil *
Xzibit ne, od ceho mas hlavu? Jsme v pomocne skole?
mas tam 2 priklady, 1 je s casovacem, druhy s body a kdyz to spojis, mas to, co potrebujes.
To co mas nahore ty je zbytecne slozite
Xzibit
Profil *
:( plsssssss vis kolik mam rokov??? :D plsssss nemozes to napsat :/
Xzibit
Profil *
plssssssss pomoste mi niekto ja to fakt nevim :(
Xzibit
Profil *
plssssssss pomste mi niekto nevim to :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0