Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tuzticzka Profil |
#1 · Zasláno: 20. 1. 2006, 20:57:58 · Upravil/a: tuzticzka
Funkce addEvent se tady na diskuzi na JPW vyskytuje celkem hojně, takže nebudu připomínat, na co to je dobré.
Já bych to potřeboval nějak zařídit, abych mohl nastavit 2 události které probíhají současně. var MouseOver=false; function kl(){ var xx=document.getElementById('prvek'+i); xx.onmouseover=function() {MouseOver=true;} xx.onmouseout=function() {MouseOver=false;} xx.onmousedown=function() { if(MouseOver==true && MouseDown==true) pracuj(); } xx.onselectstart=function(){return false;} } function addEvent(obj,evType,fn){ if(obj.addEventListener) { obj.addEventListener(evType,fn,true); return true; } else if(obj.attachEvent) { var r=obj.attachEvent("on"+evType,fn); return r; } else { return false; } } addEvent(window,'load',kl); Jak to mám udělat, aby se ta funkce pracuj(); aktivovala když nad tím prvkem budu mít stisknuté tl. myši? A dalo by se nějak zjistit, jestli bylo stisknuté pravé nebo levé tlačítko myši? Těch značek s ID="prvek0" (prvek1;prvek2...) je hodně, takže jsem tam napsal jenom jeden, na zkoušku Díky moc, už jsem fakt bezradný :'( Martin |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0