Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
goodfella Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2006, 13:22:47
- je tu nekdo kdo by mi poradil?
- neco sem stahnul, funguje to,ale neni to validni v HTML 4.01 strict...a taky bych rek,ze je to slozity - o co mi jde...vsichni to znate z webu, maly obrazek -> kliknutim se otevre velky, ale ne v novem okne,ale proste jen obrazek a kliknutim na nej se zas okno zavre... - jestli je tu nekdo kdo to zvlada, at mi prosim pisne treba na icq - 174904780, nebo necha odpoved zde, diky!! |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2006, 13:36:32
kliknutim se otevre velky, ale ne v novem okne,ale proste jen obrazek a kliknutim na nej se zas okno zavre...
Takže jak, chceš to nové okno nebo ne? |
||
goodfella Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2006, 14:47:21
koukni treba tady -> http://alphakresla.cz/kresla_sanyo_5000.htm tady dys na to kreslo kliknes se otevre vetsi obrazek..takhe bychto rad...ale nejak jednoduseji,jestli by to slo...jinak bych to udelal jak sem se tu docet pomoci onclick...ale to se otevre novy okno prohlizece a nak se mi nepovedla nastavit velikost...aby byla presne podle obrazku...
dik zes mi odpovedel, snad mi poskytnes reseni...dystak podivej se na www.atstav.cz...tak to chci pouzit pri zvetsovani tech malych obrazku |
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 3. 2. 2006, 14:50:57
No ale u toho křesla se taky otvírá nové okno.
|
||
habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 3. 2. 2006, 14:53:07
Jinak tam je to řešné docela pěkně, čímž tě sice nechci nabádat ke kopírování, ale ...
|
||
goodfella Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 2. 2006, 14:57:12
je to tam reseny pekne, ale neprojde mi to testem validity :-(
jojo, otevira se novy okno,ale jen jako ten obrazek, neotevre se novy okno prohliece...tak by se mi to libilo...a kliknutim na pic se to zavre... |
||
goodfella Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 2. 2006, 15:07:43
jojo, otevira se novy okno,ale jen jako ten obrazek, neotevre se novy okno prohliece...tak by se mi to libilo...a kliknutim na pic se to zavre... |
||
goodfella Profil * |
#8 · Zasláno: 3. 2. 2006, 15:10:03
||
goodfella Profil * |
#9 · Zasláno: 3. 2. 2006, 15:11:07
kurnik..promin,nak se mi to seka..nejde to nak smazat..?
|
||
goodfella Profil * |
#10 · Zasláno: 4. 2. 2006, 11:13:35
je tu nekdo kdo tomu rozumi...plz ozvete se...
|
||
habendorf Profil |
#11 · Zasláno: 4. 2. 2006, 11:29:27
Ale jo, rozumíme. Ty ale nechceš pochopit, že se otvírá nové okno prohlížeče (i když bez lišt). Postup je jednoduchý:
1) vypočítat si rozměry a umístění okna 2) připravit si html kód nového okna 3) otevřít nové okno 4) vypsat do něj připravený kód A v tom kódu nového okna bude mimo jiné na onclick navázano window.close(). |
||
goodfella Profil * |
#12 · Zasláno: 4. 2. 2006, 12:12:05
aha...tak novy okno bez list...tak to pak jo :-)
jinac to cos mi tu napsal je fain, ale ja JS jaksi nerozumim, takze nevim moc jak na to...:-( |
||
goodfella Profil * |
#13 · Zasláno: 4. 2. 2006, 12:46:04
btw...nahore si ale psal, ze se otevre jen obrazek, tak ja tomu ted nerozumim...
mohl bys mi teda napsat bud sem nebo na icq ten JS zapis, co do hlavicky a co k linkum? nebo by to bylo jednodussi s tim onclick asi...nevypada to tak pekne teda,ale myslim ze by to taky slo ne?Jenze tam neni ta funkce kliknutim na pic se okno zavre, ze...? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0