Autor Zpráva
Alda.t
Profil *
Muzete mi prosim poradit jak javascriptem udelat odkaz na nove okno ktere se ukaze bez menu? Nic vic. Snazil jsem se jit podle navodu, ale neslo mi to. Nevim zda mam psat kod do okna odkazujiciho nebo odkazovaneho? A take nevim ktery postup je nejlepsi. Diky za radu
peta
Profil *
Jde to, nastuduj si window.open , ale nedela se to. Videl jsem to na reklamy, umim to udelat, ale jsem zasadne proti tomu, neuvedu script. Treba ma nekdo jiny nazor...
peta
Profil *
Alda.t
Takhle, k cemu je okno, kdyz ho nemuzu zavrit ani nijak s nim manipulovat, kdyz se mi nahodou podari zavrit hlavni okno?
Alda.t
Profil *
Ja myslim takove to okno kde mas k zavreni jen krizek, potrebuji to jen jako detail. A pres window.open mi to moc nefunguje
Funky Květák
Profil *
zkus si to nastudovat - je to dost jasně vysvětlené:

http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html

kód samozřejmě píšeš do odazujícího okna třeba takhle:

<a href="#" onclick='window.open("cesta_k_souboru","jmeno_okna","width=800, height=600, location=no, menubar=no, scrollbars=yes, resizable=yes, status=yes, top=60, left=30"); return false'> **** </a>
Funky Květák
Profil *
Jinak mám problém:

Jak u tímto způsobem otevřeného okna zrušit zobrazení adresy v titulku stránky (myslím obyčejnou horní modrou lištu)

Normální stránky adresu nezobrazují, tak mi připadá, jakoby šlo o nějaký způsob zabezpečení, aby uživatel věděl KDE JE? a CO STAHUJE?

Potřebuju ale utajit určitou stránku (resp. její umístění) - proto se ptám.
peta
Profil *
Funky Květák
1. pises do ciziho tematu
2. neni jasne, co chces tajit, jesli adresni radek, pouziva se JS (jakpsatweb - priklady - ostatni - precteni promennych z adresniho radku), framy, PHP (nejlepe)
3. pokud se jedna o modry pruh, ktery se zobrazuje v zahlavi okna, tak ten se zobrazuje vzdy a nazyva se to TITLE tag
Ale rad slepemu...

Alda.t
Je to presne to, co psal Funky Květák... Ale stale mne nechapes, tohle se proste nedela, ze skryjes navigacni menu. At je ucel jakykoliv, je to omezovani prav uzivatele a ja osobne bych na takove stranky nechodil. Jediny ucel, kde by se to dalo tolerovat je zobrazeni zvetseni foto.
Alda.t
Profil *
peta[/b]

Presne o tohle jde. O fotku a trochu textu k fotce.

Funky Květák[b]


Díky moc, snad mi to pujde
Alda.t
Profil *
Jejda, pardon panove, ja se nedival co delam
Alda.t
Profil *
Porad me to nechce fungovat. Muze me to treba blbnout u me na PC a na netu to pujde ok?
Moc diky za snahu pomoci
peta
Profil *
Alda.t Jde o to, ze vetsinou default nastaveny prohlizec muze mit zablokovane zakazani prave nabidek. Znova opakuji, je to nesmysl uplne nejvetsi. Mam 100% funkcni script (pokud neni nastaveno, ze se ma zobrazovat vzdy ta nabidka), ale nedam. Leda bys ho nasel nekde ve starsich tematech, tam jsem to daval vice lidem.
Fakt nevim, proc by u obrazku nemohla byt nabidka.
Pokud chces neco funkcni, zkus tojsemja.cz (portrety uzivatelu pro xko.cz chat)
Ale bacha na spatny JS, protoze vetsina techto scriptu funguje spravne jen v urcite verzi IE, v jine verzi nebo jinem prohlizeci pri zakazan scrolovani se mohou spatne spocitat rozmery okna a pak vidis treba jen pulku fotky a bez popisku a nemuzes s tim nic udelat. Dalsi duvod, proc rikam tohle NE, vybodni se na to.
Alda.t
Profil *
peta
Znis tak presvedcive ze se na to asi fakt vybodnu. Chtel jsem jen aby si clovek zvetsil detail vyrobku a pritom mu okno nezakrylo vyhled na predchozi stranku. Navic jsem nad tim ztravil uz dost casu, a uz me to nebavi. Diky moc, mej se pekne
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0