Autor Zpráva
krivers
Profil *
Kde tam mám chybu ať zadám jakékoli heslo tak se to otevře?
<body>
<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'index.html'">
</form>
</body>
Anup
Profil
to je nejake divne, vubec by to nemelo fungovat, nepremyslels o nejakem jinem heslovani (php)
gajdynator
Profil
myslis toto? http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#javascript
gajdynator
Profil
Zmen:
<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>
Anup
Profil
je tam napsano <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
Anup
Profil
podivejte se mi prosim nekdo na http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=19 802 , dik
krivers
Profil *
je tam napsano <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">

V tom případě bude heslo priklady/????
gajdynator
Profil
nie. <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
Mistr
Profil
krivers
Divné to není, jak se domnívá kolega Anup. Plní to přesně to, co má napsáno. Po poklepání na tlačítko Odeslat natáhne stránku index.html. Na nějaké hodnoty zadané ve formuláři se vůbec neohlíží - tak je alespoň napsán kód.
krivers
Profil *
JJ dik už to chodí
Tomáš Domanik
Profil
Divné to není, jak se domnívá kolega Anup. Plní to přesně to, co má napsáno. Po poklepání na tlačítko Odeslat natáhne stránku index.html. Na nějaké hodnoty zadané ve formuláři se vůbec neohlíží - tak je alespoň napsán kód.
Ehmm, ja sa skor domnievam ze po zadani hesla (nejakeho retazca teda napr "tomas")
natiahne stranku z adresaru "priklady/" ktorej meno bude tomas.html

pac je tam napisane
+document.formular.heslo.value+
teda v ludskej reci
pridaj hodnotu z policka heslo z formulara ktory sa vola "formular" a nachadza sa na aktualnej strane

inak na zaheslovanie stranok by som pouzil skor tento PHP kod:

<?php

$allowed_user = array("MENO");
$pristup = array("MENO"=>"HESLO");
if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])):
Header("$SERVER_PROTOCOL 401 Unauthorized");
Header("WWW-Authenticate: Basic realm='iSOL.cz'");
echo "Autorizujte se prosím ";
exit;
else:
$isin = false;
if (isset($allowed_user) && in_array($_SERVER['PHP_AUTH_USER'],$allowed_user)) $isin = true;
if (!$isin || $pristup[$_SERVER['PHP_AUTH_USER']]!=$_SERVER['PHP_AUTH_PW'] || !isset($pristup[$_SERVER['PHP_AUTH_USER']])):
Header("$SERVER_PROTOCOL 401 Unauthorized");
Header("WWW-Authenticate: Basic realm='Přihlaste se prosím");
echo "Zadené heslo není správné<br>";
echo "Autorizacny skript napsal : <a href='http://www.isol.cz/'>iSOL.cz</a><br> <b>profesionalni webhosting pro kazdeho !</b>";
exit;
endif;
endif;
?>

len upozornujem ze sa jedna o PHP script teda stranka musi byt ulozena ako .php subor (staci prepisat koncovku)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.