Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
krivers Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 2. 2006, 12:10:47
Mám tenhle kód:
<html> <head> <title>drama</title> </head> <body> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function Login(){ var done=0; var username=document.login.username.value; var password=document.login.password.value; if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); } } </SCRIPT> <form name=login> <TABLE WIDTH="100" BORDER="0" CELLSPACING="2" CELLPADDING="0"> <tr><td colspan=2><center><FONT FACE="HELVETICA CE, ARIAL CE, ARIAL, HELVETICA" SIZE="3"><b>Přihlášení uživatele:</b></font></center></td></tr> <tr><td>Jméno:</td><td><INPUT TYPE="Text" NAME="username"></td></tr> <tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="password"></td></tr> <tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Přihlásit se" onClick="Login()"></td></tr> </table> </form> </body> </html> A chtěl bych aby se tam mohlo přihlásit více lidí s jiným heslem. Např:Jméno:Jan,Heslo:kolo. Jméno:Tomáš, Heslo´:Tom Jak to mám udělat kamarád mi řikal že tam má něco zkopírovat ale já nevim vůbec co. Poradíte mi? |
||
BLASTER22 Profil |
#2 · Zasláno: 12. 2. 2006, 12:12:38
Máš to napsáno jako poznámku v kódu.
Kopíruj tedy if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); Stačí se pořádně podívat :-) |
||
krivers Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 2. 2006, 12:32:57
<html>
<head> <title>drama</title> </head> <body> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function Login(){ var done=0; var username=document.login.username.value; var password=document.login.password.value; if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!");if (username=="JMÉNA" && password=="HESLA") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); } } </SCRIPT> <form name=login> <TABLE WIDTH="100" BORDER="0" CELLSPACING="2" CELLPADDING="0"> <tr><td colspan=2><center><FONT FACE="HELVETICA CE, ARIAL CE, ARIAL, HELVETICA" SIZE="3"><b>Přihlášení uživatele:</b></font></center></td></tr> <tr><td>Jméno:</td><td><INPUT TYPE="Text" NAME="username"></td></tr> <tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="password"></td></tr> <tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Přihlásit se" onClick="Login()"></td></tr> </table> </form> </body> </html> TAKHLE????? |
||
PerToon Profil |
#4 · Zasláno: 12. 2. 2006, 12:39:50
if (username=="Josef" && password=="hesilko") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; }
if (username=="Karel" && password=="tajneheslo") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } if (username=="Jeroným" && password=="mrkev") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } if (username=="Kazimír" && password=="heslomoje") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); |
||
krivers Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 2. 2006, 12:50:57
Díky
|
||
Leo Profil |
#6 · Zasláno: 12. 2. 2006, 13:09:30
To myslite vazne delat prihlasovani pres JavaScript kdyz se staci podovat do zdrojoveho kodu stranky a uvidim uzivatelska jmena i hesla? Leo
|
||
gaminn Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 2. 2006, 14:16:04
Hahahaha, tak tímhle jsem se opravdu pobavil;)
|
||
sziroco Profil |
#8 · Zasláno: 12. 2. 2006, 14:57:02
přesně jak napsal Leo
chce to použít nějakej servrovej skript koukni se třeba na http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=538 |
||
whitemike Profil |
#9 · Zasláno: 12. 2. 2006, 20:15:20
jo no *3* ale kdyz uz to mermomoci chces pomoci javascriptu coz se mi zda trosku neohrabane tak aspon javascriptem zakaz zobrazeni zdrojoveho kodu :)
lamy to odradi |
||
Tomáš Domanik Profil |
#10 · Zasláno: 12. 2. 2006, 20:20:46
Heh tiez zdielam nazor ze prihlasovat sa pomocou JS je dost .... ehmm
ale ked uz tak by som ten JS aspon ulozil do ineho suboru a zakazal zobrazovat kod. btw to ti neviriesi fakt ze sa stranka da ulozit |
||
Doux Profil * |
#11 · Zasláno: 13. 2. 2006, 10:04:43
No já k tomu používám jiný systém, přes přihlašovací pole a následně napojený JS vygeneruji zbytek adresy, která je součástí hesla a všeho možného, načež pouspěšném přihlášení nastane redirect na jednu správnou stránku pro více lidí.
|
||
Tomáš Domanik Profil |
#12 · Zasláno: 13. 2. 2006, 20:59:15
a pritom staci jednoduchy php script ....
|
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
totalny amik Profil * |
#13 · Zasláno: 25. 7. 2007, 11:31:40
a akz jednoduchz php script <<??
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0