Autor Zpráva
krivers
Profil *
Mám tenhle kód:
<html>
<head>
<title>drama</title>
</head>

<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
var password=document.login.password.value;
if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); }
}

</SCRIPT>

<form name=login>
<TABLE WIDTH="100" BORDER="0" CELLSPACING="2" CELLPADDING="0">
<tr><td colspan=2><center><FONT FACE="HELVETICA CE, ARIAL CE, ARIAL, HELVETICA" SIZE="3"><b>Přihlášení uživatele:</b></font></center></td></tr>
<tr><td>Jméno:</td><td><INPUT TYPE="Text" NAME="username"></td></tr>
<tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="password"></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Přihlásit se" onClick="Login()"></td></tr>
</table>
</form>
</body>


</html>
A chtěl bych aby se tam mohlo přihlásit více lidí s jiným heslem.
Např:Jméno:Jan,Heslo:kolo. Jméno:Tomáš, Heslo´:Tom
Jak to mám udělat kamarád mi řikal že tam má něco zkopírovat ale já nevim vůbec co.
Poradíte mi?
BLASTER22
Profil
Máš to napsáno jako poznámku v kódu.
Kopíruj tedy

if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!");

Stačí se pořádně podívat :-)
krivers
Profil *
<html>
<head>
<title>drama</title>
</head>

<body>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
var password=document.login.password.value;
if (username=="JMÉNO" && password=="HESLO") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!");if (username=="JMÉNA" && password=="HESLA") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; } //V PŘÍPADĚ VÍCE UŽIVATELŮ TENTO KOD KOPÍRUJTE!! Maikis
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); }
}

</SCRIPT>

<form name=login>
<TABLE WIDTH="100" BORDER="0" CELLSPACING="2" CELLPADDING="0">
<tr><td colspan=2><center><FONT FACE="HELVETICA CE, ARIAL CE, ARIAL, HELVETICA" SIZE="3"><b>Přihlášení uživatele:</b></font></center></td></tr>
<tr><td>Jméno:</td><td><INPUT TYPE="Text" NAME="username"></td></tr>
<tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="password"></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Přihlásit se" onClick="Login()"></td></tr>
</table>
</form>
</body>


</html>
TAKHLE?????
PerToon
Profil
if (username=="Josef" && password=="hesilko") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; }
if (username=="Karel" && password=="tajneheslo") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; }
if (username=="Jeroným" && password=="mrkev") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; }
if (username=="Kazimír" && password=="heslomoje") { window.location="INDEX.HTML"; done=1; }
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!");
krivers
Profil *
Díky
Leo
Profil
To myslite vazne delat prihlasovani pres JavaScript kdyz se staci podovat do zdrojoveho kodu stranky a uvidim uzivatelska jmena i hesla? Leo
gaminn
Profil *
Hahahaha, tak tímhle jsem se opravdu pobavil;)
sziroco
Profil
přesně jak napsal Leo
chce to použít nějakej servrovej skript
koukni se třeba na http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=538
whitemike
Profil
jo no *3* ale kdyz uz to mermomoci chces pomoci javascriptu coz se mi zda trosku neohrabane tak aspon javascriptem zakaz zobrazeni zdrojoveho kodu :)
lamy to odradi
Tomáš Domanik
Profil
Heh tiez zdielam nazor ze prihlasovat sa pomocou JS je dost .... ehmm
ale ked uz tak by som ten JS aspon ulozil do ineho suboru a zakazal zobrazovat kod.

btw to ti neviriesi fakt ze sa stranka da ulozit
Doux
Profil *
No já k tomu používám jiný systém, přes přihlašovací pole a následně napojený JS vygeneruji zbytek adresy, která je součástí hesla a všeho možného, načež pouspěšném přihlášení nastane redirect na jednu správnou stránku pro více lidí.
Tomáš Domanik
Profil
a pritom staci jednoduchy php script ....
totalny amik
Profil *
a akz jednoduchz php script <<??
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.