Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Jde pomocí JAS zjistit velikost souboru? Jde mi o to, že soubor uplouduju na server pomocí formuláře, to je ok, ale chci aby se ještě před odesláním zkontrolovalo velikost (v PHP to ošetřené mám)
WanTo
Profil
Nejde.
Anonymní
Profil *
hm škoda, ale nepřekvapuje mě to. Díky
Anonymní
Profil *
ta¨k jsme si řekl, že to aspoň trochu pohlídám pomocí rozlišení obrázku, ale FF a Opera mi neberou absolutní cest, je to nermální, nebo to mám špatně (IE normálně ukáže)?

<script>
obrazek=new Image();
obrazek.src= "C:/cesta/051104_121621.jpg";
sirka = obrazek.width;
vyska = obrazek.height;

document.write(sirka);
</script>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.