Autor Zpráva
X-zibit
Profil *
proc tohle nejede?
<a href="javascript: window.close();">Exit</a>
pls mozte to opravit?
wimstr
Profil *
Myslim že by to mělo být spíš takhle <a href="" onclick="window.close();">exit</a>
X-zibit
Profil *
to nejde
wimstr
Profil *
Zkus mezi a href="#" dát mřížku, ale nevim mě to funguje.
X-zibit
Profil *
nejde
Leo
Profil
Nejede znamena co? Leo
X-zibit
Profil *
no ze ked na to kliknem nahodi mi to v lavem frame uvod
Leo
Profil
V jakem levem frame? O nicem takovem jste nepsal :-) Leo
X-zibit
Profil *
1. jste?
2. chod pls na http://www.skarmy.ic.cz a klikni na exit
tpikalek
Profil *
window.parent.close()
Nebo jěkak tak... Musím tam být to parent (ale nevím kde), aby to zavřelo "rodičovské" okno. Myslím...
dee dee
Profil *
:) <a href="#cokoliv" onclick="window.close()">zavřít okno</a>

viz. http://www.jakpsatweb.cz/nove-okno.html
Fnesveda
Profil
Aby se dalo okno zavřít přes window.close musí být otevřeno přes window.open
WebMaster.Popi
Profil *
Fnesveda
Aby se dalo okno zavřít přes window.close musí být otevřeno přes window.open
Nemusí, může se tak zavírat i normální okno, IE se myslím nejprve zeptá, jestli se má zavřít ;-)
webmastes
Profil *
<a href=\"javascript:window.close()\">Zavřít okno</a>
Bubák
Profil
webmastes
- radíš pozdě
- a hlavně radíš blbě, jsi webmastič

Pokud okno neotevřel JS, tak IE se zeptá, FF neudělá nic a Opera okno bez mrknutí oka zavře.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0