Autor Zpráva
RuThaN
Profil
Chtěl bych se zeptat jestli jde případně, jak?
P.S:Nemusí to být v Javě.
llook
Profil
Tak zaprvé Javascript je něco úplně jiného než Java.

V počítači návštěvníka webové stránky si nemůžeš ukládat soubory, možná by ale stačili cookies. To jsou krátké textové záznamy, které lze ukládat u klienta. Samozřejmě klient to může mít zakázané nebo je čas od času mazat. Něco o cookies v Javascriptu lze najít na Intervalu: http://interval.cz/clanek.asp?article=251
RuThaN
Profil
To byl slang..
Já bych potřeboval ukládat něco serveru, soubor, kde bude databáze zákazníků a pak se z něj při jejich přihlašování zase bude číst..
llook
Profil
Ukládat na serveru může jenom nějaký program, který běží na serveru, takže Javascript ne (SSJS považuji za vymřelou technologii). Na serveru jde asi nejčastěji o PHP skripty, protože PHP je asi nejrozšířenější (je třeba na Webzdarma).
RuThaN
Profil
Tak dobře přes php a jak?
Leo
Profil
Takhle:

http://cz.php.net/manual/cs/ref.filesystem.php

Leo
RuThaN
Profil
Bezva, dokonce to ma i céčkoidní názvy.. Dík.
Wan-To
Profil *
V Javě si vytvoř třídu s "implements java.io.Serializable". Rozhraní nedefinuje žádné metody, které by se musely překrývat, prostě jen třídu označí.

Pak můžeš používat třídy java.io.ObjectOutputStream (pro zápis) s metodou void writeObject(Object o) a java.io.ObjectInputStream s metodou Object readObject().

Akorát nevím, jestli jsi Javou nemyslel JavaScript ;-)
RuThaN
Profil
Myslel sem javascript, viz nahoře.. To co poslal Leo, úplně stačí..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.