Autor Zpráva
Skropacek
Profil *
---------------------------------------------------------------------- ----------
Prosím o radu.
Jak upravit skrypt na video aby se dalo vybrat roletkou jaký stream se má
přehrávat?
Pro tento případ:
http://www.pda.estranky.cz/clanky/Informace/Pocasi

Chtěl bych tam dát roletku jako je třeba tady na těchto stránkách vpravo nahoře
ve vyhledávání.
Abych pak měl na stránkách jen jeden přehrávač a pod ním na výběr
Video 1
Video 2
Video 3

Používám tento kód videa:


<OBJECT ID="video0" WIDTH=330 HEIGHT="312"
CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" border="0"
type='application/x-oleobject' align="middle">
<param name="balance" value="0">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="-1">
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
<param name="volume" value="50">
<param name="url" value="http://www.meteopress.cz/video/MeteoTV.wmv">
<param name="autoStart" value="0">
</OBJECT>


Předem děkuji za radu
gajdynator
Profil
Skropacek
Trochu ťa nechápem. Nie je skript s "i"?
Skropacek
Profil *
Chtěl jsem přes java udělet nějaký skript (roletku na výběr odkazu na stream video)
a do toho kodu videa <param name="url" value="http://www.meteopress.cz/video/MeteoTV.wmv">
dát nějakou promněnou podle zvoleného souboru.

nevím asi to špatně popisuji, ale něco jako to má udělaný tady:
http://gb-soft.cz/ct.htm
Kde je jen jedno okno přehrávače a vyberu si co chci přehrát.
Skropacek
Profil *
Zkusím se ještě jednou připomenout. Prosím poradíte mi někdo?
viky.xf.cz
Profil *
No nevim ale zkus dat normálně EMBED (někde na netu si k tomu najdi tagy) a místo videa (například video.mpg) dej playlist (například prehravani.wpl) a když do toho playlistu v Media Playeru natahneš nějaké videa a pak ty videa s tím playlistem dáš na net tak bys měl jeden přehrávač s více videama. A pod to bys mohl dát seznam:

1. Video
2. Ukázka filmu
3. Reklama
4. atd.

Hojte chlapci ....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.