Autor Zpráva
taurendilek
Profil *
Ahoj,
Mam problem s timto:
Toto je muj problem, kdyz pouziju udalost onmouseout na tento div tak mi pri odjeti z divu zmizi z obrazovky.Muj problem ale je ze jako odjeti z divu z pro me nepochopitelneho duvodu bere prohlizec i najeti na jakykoliv jiny prvek html ktery je uvnitr divu jako napriklad odkaz.viz ukazka .
kadjakfljs<a href="">Snazil jsem se neco s tim udelat ale proste nemuzu prijit co odchytavani udalosti je jedno jak</a>Nekdo mi radil ze idealni stav je kdyz odchytavani udalosti je na nadrazenem prvku a prvek kterehoz udalost chci odchytnout je jeho potomek.Ale nepodarilo se mi to.Chtel jsem at toto okno funguje stejne nebo podobne jako na <a href="">www.amazon.com</a>.Strasne moc dekuju pokud mi s tim nekdo poradi.Snazil jsem se to udelat ruzne ale nakonec jsem to vratil do podoby kde jsem zacal.

Stranku jsem vlozil sem: http://wizardik.wz.cz/displaynone2.html
Uprimny dik za pomoc :)
taurendilek
Profil *
radeji si zobrazte primo ten odkaz.Pro upresneni.muj priklad funguje tak ze pri najeti na odkaz se zobrazi div ktery obsahuje text/menu.Snazim se dostahnout neceho podobneho jako maji na amazon aspon tam jsem prisel na ten napad//i kdyz je asi stary a znamy//tam najedete nahore na zalozku a zobrazi se menu
No a muj problem je ze po zobrazeni divu pomoc metody onmouse over, div se ma skryt po vyjeti z divu//obslouzeno pomoci udalosti onmouseout// no a problem je v tom ze jako odjeti z divu berou z nejakeho duvodu prohlizece i najeti uvnitr divu na odkaz :((( prosim help
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0