Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hubipe Profil |
#1 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:39:23
Dobrý den.
Potřeboval bych jednu věc. Mám teď JavaScript, který mi po najetí na jeden element stránky zobrazí "bublinovou nápovědu". Ta při události onMouseOut zmizí. Potřeboval bych udělat jednu věc: 1) uživatel najede na element, bublina se zobrazí v místě kde najel, a pozice se nepřepočítává. 2) uživatel vyvolá událost onMouseOut, bublina bude aktivní ještě 2 sekundy, a poté zmizí. 3) když uživatel v oněch dvou sekundách najede na bublinu, nezmizí. Zmizí dvě sekundy poté, co z bubliny myší odjede. Bylo by to možné? |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:45:11
|
||
hubipe Profil |
#3 · Zasláno: 13. 4. 2006, 16:51:40
Mistr: Něco podobného jsem si již udělal. Mám problém jen s tím časováním.
|
||
taurendilek Profil |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2006, 18:41:56
nevim o cem se mluvi.ale z toho co vidim tam staci hodit setTimeout a dat na onu bublinu onmouseover ktera zobrazi to okno tak jako to co ji zobrazilo puvodne (uzivatel nepozna ze je again show)
anebo bych tam hodil podminku ze neco=cislu a pokud uzivatel najede tak to cislo bude nesplnujci podminku To je jen takovy muj nahled :) |
||
peta Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 4. 2006, 19:02:52
hubipe
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub2 - rotace text - 2k script s casovacem - kdyz odrolujes trochu vic navrch je tak 9k script menu efekty, ale to uz je slozitejsi pochopit casovac. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 17. 4. 2006, 01:09:09
hubipe
Něco podobného jsem si již udělal. Mám problém jen s tím časováním. Jo, já Ti jen navrhoval řešení. Měl bys to bez práce a hned. Ovšem je-li pro Tebe nabízené využitelné. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0