Autor Zpráva
cuciak
Profil *
AhOOj !

Chcem sa opytat , ci nepoznas nejaky script na banner exchange.

Ide mi o to aby sa mi na stranke menili banner-i.
Nie vsak taky skript kde je obrazok + link ale taky kde sa daju vsuvat cele
code
.

Napr zahlasis sa na 5 stranky pre vymenu bannereu

dajme tomu billboard, vrs, impressionz, a podobne a oni maju asi take kody pre
vymenu :


<!-- EasyBanner Pro code begin -->
<CENTER>
<script language="JavaScript">
document.write('<s'+'cript language="JavaScript"
src="http://www.impressionz.co.uk/uk/work.php?n=3484&size=1&j=1&code=' +new
Date().getTime()+'"></s'+'cript>');
</script>
<NOSCRIPT>
<IFRAME SRC="http://www.impressionz.co.uk/uk/work.php?n=3484&size=1"
width=468
height=76 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0
scrolling="no"></IFRAME>
</NOSCRIPT>
</CENTER>
<!-- EasyBanner Pro code end -->


Teraz kde hladam dajaky script tak viem najst len take kde si zadavs sam
obrazok
a url alebo cele systemy pre exchange.

Ja by som potreboval vsak taky kde by si dal napr.:

1.link VRS
2. link Billboard
3.link impressionz

..v takych podobach ako je vygenerovany ich kod a samozrejme aby rotoval
banner.
peta
Profil *
cuciak
1.
<iframe name="aaa" scr="???">
parent.aaa.src="???"

2.
<div id="aaa"></div>
var code=[
"<a href><img></a>",
"<a href><img></a>"
];
objGet("aaa").innerHTML=code[0];
objGet("aaa").innerHTML=code[1];
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0