| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Pavka Profil |
#1 · Zasláno: 23. 4. 2006, 16:59:09
Ahoj,
mám formulář ve kterém se při změně výběru selectu formulář odešle pomocí metody submit(). Když si to prohlížím v Opeře, tak to tuto metodu ignoruje, má tady metoda fungovat i v Opeře nebo to musím ošetřit přes location? Mám Operu 9.0, neměnil jsem standartní nastavení. |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 23. 4. 2006, 17:00:15
Kousek kodu by nebyl? Leo
|
||
| Pavka Profil |
#3 · Zasláno: 23. 4. 2006, 17:43:22
Javascriptová funkce, která to zařizuje:
Osekaný formulář:
|
||
| Pavka Profil |
#4 · Zasláno: 23. 4. 2006, 18:05:18
Tak se mi to podařilo vyřešit...původně jsem tam měl ještě tlač. typu submit uvnitř formuláře a pak mi tato metoda nefungovala ani v FF a IE. Nefungovala ani u tybu button, tak jsem to dal mimo formulář a prostě jsem to odesílal přes událost onClick a následně submit(). Ale Opeře to nestačilo, ale po začlenění tohoto odesílacího tlačítka do jiného formuláře to už funguje i tam. Díky.
|
||
|
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
| nothrem Profil |
#5 · Zasláno: 20. 6. 2006, 09:56:24
Problém je v tom, že opera provádí události onfocus a onclick jinak (jindy) a pak s tím jsou problémy.
btw nezkoušel jsem to jinde než v opeře, ale funguje mi i odesílání { module_purchaseserver_form.submit(); } |
||
| peta Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 6. 2006, 14:11:16
Pavka
"po začlenění tohoto odesílacího tlačítka" Ano, mam ten pocit, ze kteremusi prohlizeci to velice vadilo, kdyz nemel submit tlacitko. Nicmene standartni odesilani vypada tatko: <form action="www.php" onsubmit="return validate(this);"> <input type="submit"> </form> <script> function validate() { if (1) {return true;} else {return false;} } Pokud to delas nejak jinak, treba onclick, ocekavej problemy. Ale treba submit je i tlacitko input type="image" |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0