Autor Zpráva
jilm
Profil *
v IE my nejdou otevírat jakkákoliv stránky v novém okně, prý je to Javascriptem, ale nevím jak to rozfungovat.
Všev nastavení mám zaplé.
faster69@centrum.cz prosím poradtě
Wan-To
Profil *
Stačí použít funkci

var okno = window.open("URL", "jméno", "parametry");

Pokud ti nefunguje třeba open("http://www.seznam.cz", "", ""); tak máš asi nějaký špatný IE.
Yuhů
Profil
Jilme, upřesni to. Co přesně ti nejde? Jak vypadá kód odkazu, který nefunguje?
Elmmont
Profil *
Ahojte,

mam takovy maly problemek, funkci - viz. nize - otviram okno s obrazkem, kliknutim na obrazek okno zavru.
V MSIE je vse OK, tedy aspon se tak zda (trosku zlobi akorad MSIE SP2, to je ale problem zabespeceni).
Mozzila okno otevre, obrazek zobrazi, ale porad obrazek,nebo neco...., nacita. Nejde zobrazit ani zdrojak (CTRL+U),
to ma za nasledek ze nezmizi scrollbary, to jsem sice vyresil: style='overflow: hidden', pak uz je vse jak by melo byt, ale jen vizualne.

Vrta mi hlavou co je spatne, poradi nekdo?


function windowOpener(title,image,name,widthx,heighty) {
msgWindow=window.open("","" + name + "","width=" + widthx + ",height=" + heighty + "")
msgWindow.document.write
("<html><HEAD><TITLE>" + titl e+ "</TITLE></HEAD>")
msgWindow.document.write
("<body leftmargin='0' topmargin='0' marginwidth='0' marginheight='0' style='overflow: hidden'>")
msgWindow.document.write
("<a href='javascript: window.close()'><img src='" + image + "' border='0'></a>")
msgWindow.document.write
("</body></html>")
}

zdrojak okna z MSIE:

<html>
<HEAD>
<TITLE>obrazek</TITLE>
</HEAD>
<body leftmargin='0' topmargin='0' marginwidth='0' marginheight='0' >
<a href='javascript: window.close()'><img src='obrazek.jpg' border='0'></a>
</body>
</html>
Leo
Profil
Bez zaruky, ale zkuste za posledni

msgWindow.document.write

napsat

msgWindow.document.close() / tim rikate, ze tam uz nic neprijde, a prohlizec to muze vykreslit, Leo
Wan-To
Profil *
Podobný problém s otevíráním nového okna jsem měl v Opeře. Zavolal jsem document.close() a všechno se vyřešilo!
habendorf
Profil
Leo: Super, to by mě nikdy nenapadlo. Řešil jsem to zde:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=1966&forum =8&page=-1 , problém "přesýpaček" v druhé půlce diskuze. A je po problému, díky!
Elmmont
Profil *
diky za rdadu,
pridal jsem msgWindow.document.close(), v Mozzile uz jde zobrazit zdrojak, jinak se to chova porad stejne :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.