Autor Zpráva
peta
Profil *
Explorer a TBODY.innerHTML="" , jak to udelat?

Zadal jsem si ID pro TBODY nejake tabulky a problem je ten, ze kdyz to chci vycistit pres innerHTML, tak mi to v IE nejde, vyhlasi chybu.
Samozrejme problem muze byt i jinde, ale dal jsem alert() pred a po prikazu a ten po nem se uz neukazal.
peta
Profil *
samozrejme si to hledam, prvni takova stranka je:
http://www.quirksmode.org/dom/w3c_html.html

Ale je to zcela neocekavana chybka :)
Leo
Profil
Nepouzivat innerHTML. Bez kodu a chyby tezka rada. Leo
peta
Profil *
se tam primo pise:
Writing to the innerHTML of a tBody doesn't work in Explorer.
Leo
Profil
Rikam, o duvod vic nepouzivat innerHTML. Leo
peta
Profil *
jo, jsem to neuvedl, vystrachal jsem takovouto funkci:
function objDel(o) {while (o.childNodes.length) {o.removeChild(o.childNodes[0]);}}

kde se to pouziva jako
o = objGet2(d,"aaa");
objDel(o);

(nebo starym zpusobem o = objGet("aaa"); protoze ted uz pouzivam konstrukci pres frame)
peta
Profil *
Leo
kod je jasny, viz prvni sprava
toto potrebuju: TBODY.innerHTML=""

jestli tam mam document, blabla... to je bezvyznamny detail. Ale pro tebe zvlast, co bych neudelal :)

<table>
<tbody id="aaa">
<tr><td></td></tr>
</tbody>
</table>

<script>
var TBODY=objGet("aaa");
TBODY.innerHTML=""; //nejede v IE
</script>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.