Autor Zpráva
Chrstka
Profil *
Javascript mi pri vypisu porad pise tuto chybu:unterminated string literal
jde s tim neco delat?co to je?
zkousel jsem to prelozit ale nepovedlo se
WanTo
Tak sem pošli kód toho skriptu.
Chrstka
Profil *
no to bych mohl,ale patrne jde o obsah ktery je promennych pridan a ten je deklarovan dynamicky/vkladam za behu phpčkem.
jde mi proste o to jestli proti tomu neco nejde delat?co to je?nebo neco podobneho nevim si rady :(
kopirovat to sem by bylo slozite
WanTo
Tak se podívej, jestli text vložený přes PHP neobsahuje uvozovky.
matak
Chtěl bych se zeptat, jestli si nějak pokročil.Mám naprosto stejný problém, mám teorii bude to zřejmě tím, že se snažíš manipulovat s příliš dlouhým stringem, chyba by asi měla být ve FIREFOXU. Chybu mi to vypíše pokud se snažím o funkce jako je split, eval(string) apod.
los
Profil *
unterminated string literal = neukončený reťazec
Chýba ti uzatváracia úvodzovka na konci riadku. Táto chyba mohla vzniknúť napríklad tak, že reťazec, ktorý vkladáš pomocou PHP, obsahuje znak nového riadku. Riešenie: vkladaný reťazec treba zakódovať.
matak
chyba u mě vzniká tím, že je příliš dlouhý řetězec a FF vkládá za určitou délku řetězce právě tento znak není mnou vložený ani skrz php, IE mi to nedělá. Chyba bude pravděpodobně v FF.
los
Profil *
Bez ukážky stránky môžem povedať iba: chyba bude pravdepodobne v tvojom skripte.
matak
koukni na tuto adresu nejprv v IE a pak v FF a pochopis http://solisshop.cz/text.xml
los
Profil *
Vzdávam sa, nepochopil som.
matak
kdyz adresu otevres v IE tak vidis ze xml neobsahuje nikde zadne mezery, break line a tedy retezec neni neukonceny, za to kdyz se podivas v FF tak po urcite delce je pravidelne vkladan tag pro break line a ten zpusobuje tu hlasku, problem je ze nevim jak to vyresit, zda se mi ze je to chyba FF s kterou nehnu
matak
sory tag ne, ale je tam proste breakline a ten v tom xml neni
los
Profil *
To je iba vec zobrazenia (word-wrap). Je také ťažké dať odkaz na stránku, kde nastane tá chyba v JavaScripte?
matak
no zkusim neco vytvorit
matak
takze tady je jednoducha ukazka

http://solisshop.cz/test/testAjax.php

otevri v IE a v FF rozdil bude zrejmy
peta
los
stava se mi neco podobne, kdyz jsem chtel ve FF zkopirovat zdrojovy kod pro JS sachy, ze mi tam po urcite delce vlozil znak neceho...

matak
mne to teda zadnou chybu nepise. Jeste schazi postup, jak chyby docilit.
los
Profil *
Aha, vďaka za ukážku, ale žiaden error typu unterminated string literal mi nevyskočil.

Takže výsledok je, že áno, mal si pravdu, chyba je vo FF, ktorý rozdelil príliš dlhý text do viacerých textových uzlov a tým pádom ho nenájdeš celý vo firstChild.data. To znamená, že buď budeš musieť prejsť postupne tie textové uzly alebo použiť vlastnosť textContent nadradeného uzla (definované v DOM Level 3, takže staršie prehliadače to nevedia) alebo zavolať document.normalize a potom firstChild.nodeValue alebo možno niečo iné.
matak
chybu lze videt kdyz budes skrolovat az na konec stranky, IE vyjede vsech 5000 polozek FF jen po znak 4096

LOS
díky přesně to jsem měl na mysli, chybu už to nehlásí, po mnoha úpravách jsem se chyby zbavil, původně skript posílal js array a pomocí eval(d= data) jsem prirazoval promenne
prijaty array a tam to hazelo chybu. kazdopadne je to tak jak rika los.

textContent bohuzel zase neumi IE, ale diky nejak se to budu snazit z toho vydolovat, document.normalize mi nic nerika pohledam potom, diky za tipy
matak
skvělé takže jsem asi našel řešení

http://solisshop.cz/test/testAjax.php
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0