Autor Zpráva
Jean
Profil *
zdarec, mam selct a na nem takovejhle JavaScript: onchange="parent.rozvxxxx.location.href=cbtrid.value;cbucit.selectedIn dex=-1;cbmist.selectedIndex=-1";

a jelikoz pri nacteni stranky inicializuju PHP nejakej konkretni OPTION, potreboval bych aby se to pri nacteni zavedlo stejne, jako na onchange, ale jelikoz sem v JavaScriptu lama, tak netusim co s tim...


Dik

Jean
Leo
Profil
onload? Leo
Jean
Profil *
ee, to mi nejakym zahadnym zpusobem nefunguje... ten dokument, kterej chci zobrazit je v Iframe, neni tohle problem?
Leo
Profil
Tezko rict, ale je to mozny, ten onload mas kde presne? Leo
Jean
Profil *
na body
Leo
Profil
Body dokumentu v tom iframe? Nikdy jsem iframe nepouzival, ale mozna bych zkusil ten onload dat na body dokumentu hlavniho okna. Leo
Jean
Profil *
ne, je to na hlavnim okne, zkusim na iframe...
Jean
Profil *
tak IFRAME to bere, ale ted zase potrebuju dostat promennou z hlavniho okna do toho Iframu... :-/
Leo
Profil
promenna x z hlavniho okna by v iframe mohla byt k dispozici jako parent.x, pripadne top.x, Leo
Anonymní
Profil *
pomozte pls neskusenemu laikovi v JS...
mam taky problemik.... myslim, ze sa to do tejto temy hodi...

robim s php a chcem tam dat select, ktory ked zmenim, tak ma automaticky presmeruje na
neco.php?cislo=??? pricom ??? je hodnota zmeneneho optionu...
hodnoty su opekne porade 1,2,3,4,5,6... atc...

tak som tam dal
<select onchange=\"document.location.href='form.php?cislo=\" >

no fakt netusim, co mam dat za to cislo= ... to bude asi zasa nieco s value v JS a z toho som jasny... pls help...
Leo
Profil
Zkus

this.options[this.selectedIndex].value

rada prohlizecu vezme i proste

this.value, ale to neni zrovna standardni, Leo
Anonymní
Profil *
hmmm... ono mi to teraz vypisuje

form.php?cislo=this.options[this.selectedIndex].value

zeby nejake uvodzovky som mal zle? este raz, ako to mam teraz...
<select onchange="document.location.href='form.php?pr=this.value'">
Fred
Profil
Anonymní Tady je skoro stejný dotaz na select http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=22 17
Leo
Profil
No nemuzete to mit v uvozovkach, musite to k nim pricist (presneji k tem jednoduchym), Leo
Anonymní
Profil *
Leo
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ja lama... :D vdaka velmi to pomohlo...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.