Autor Zpráva
Astrozzy
Profil *
ahojte, mozno je to trivialnost ale neviete niekto zapis v JS pre farbu pozadia v novom okne.

<a href="pcs/particka/1.jpg" target="_blank" onclick="window.open('pcs/particka/1.jpg','_blank','width=640,height=4 80,top=100,left=100'); return false"><img src="pcs/particka/1.jpg" alt="" width="128"></a>

da so otvorenie a podfarbenie pripadne centrovanie v novom okne zaistit aj HTML zapisom miesto JS?

vdaka
havs
Profil
takhle jak to máš se nedá, tam žádná stránka, co by mohla mit pozadí není, je tam jen obrázek

stránku jde vygenerovat javascriptem pomocí document.write() a vložit do ní obrázek - ukázka:
http://havel3.ralsko.net/downl/jswinop/
Astrozzy
Profil *
OKI dik,
povedzme ze si vygenerujem stranku cez JS subor ako popisujes. aky a kam mam doplnit zapis na zmenu pozadia?

je moznost urobit rovnaku vec HTML zapisom?

dik
Astrozzy
Profil *
este ma napadlo aky by bola tahana stranka napr. stranka.html a nie samotny *.jpg, aky by tam bol potom zapis? ale toto ma zaujima cisto teoreticky kedze nechcem na kazdy obrazok vytvarat *.html subor.
havs
Profil
v html:
<body bgcolor="linen">
<center>
<img src="obrazek.jpg" width="" height="" alt="popisek">
</center>

ale radši bych si tady pročetl něco o css
http://jakpsatweb.cz/
peta
Profil *
Astrozzy
toto si daj do funkce
window.open('pcs/particka/1.jpg','_blank','width=640,height=4 80,top=100,left=100');
neco jako
function PPWposta3(sid)
{var x = window.open('posta.php?citaj=1&'+sid ,'RS' ,okenko0); x.focus();}

Co se tyce problemu 2, lze udelat PHP GET nebo JS GET nebo JS COOKIES nebo PHP COOKIES nebo PHP POST PHP SESSION
1. <?=$_GET['obrazek']?> //cz2.php.net/$_GET + //cz2.php.net/echo
2. jakpsatweb - javascript - priklady - precteni promennych z... (slovo httpvars)
3. jakpsatweb - javascript - priklady - (slovo cookies)
4. podobne jako 1. (cz2.php.net/cookies)
5. podobne jako 1. (cz2.php.net/$_POST)
6. podobne jako 1. (cz2.php.net/$_SESSION)
nebo misto PHP lze pouzit i jiny jazyk: CGI, PERL, ASP, ...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0