Autor Zpráva
Jan_Vinter
Profil
Ahoj,

V MSIE viem do clipboardu vložiť text pomocou clipboardData.setData("Text", text). Ako to mám urobiť pre Firefox? Potrebujem totiž odchytiť oncopy (oncut) na maskovanom inpute a do clipboardu vložiť len text bez literálov masky.

Príklad: rodné číslo je v inpute v tvare: 888888/5555, ale pri kopírovaní chcem vybrať 8888885555.

Masky inputu samozrejme môžu byť rôzne, potrebujem univerzálne riešenie.

Ďakujem.
BaTeCzKo
Profil
IMHO myslím že ve Firefoxu nejsou operace se schránkou (clipboard) možné.
peta
Profil *
Jan_Vinter www.google.com = clipboard mozilla javascript [vyhledat]
- lomitko odstranis reg. vyrazom to neni problem, alebo ako substring, ked vies pocet znakov.
- Neni na skodu overit si, zi sa jedna o ceske rodne cislo, cize:
1. 8888885555 / 11 = musi vyjst cele cislo
2. 88XX885555, XX = 1-12 muz, 50+(1-12) zena (51-62)
(to delenie mam tu http://peter-mlich.wz.cz/x/rodnec.htm)
a tusim je este 1 kriterium...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0