Autor Zpráva
david
Profil *
ahoj,
prosim vas, jak zni skript, kterej mi zakaze ve stavovym radku ukazani cesty, kam smeruje link? ...a je tam napsano jen treba Index, nebo Fotky.
dava se asi do <HEAD>, co ?

diky david
halogan
Profil
<a href=".." onmouseover="window.status='nevidis odkaz'" onmouseout="window.status=''">...</a>
david
Profil *
myslim, jako kdyz mys nemam na odkazu, neni v radku nic, mam mys na odkazu, je videt ne http://.....fotky.html ale jen Fotky
to vyse uvedene nefunguje asi jak bych si pral.

diky
habendorf
Profil
Možná to ani nemá cenu dělat. Jestli se nepletu, tak v IE na WinXP SP2 se do statusbaru vůbec nedostaneš. Kdyby se ti to ale nějak povedlo, napiš sem pls jak.
llook
Profil
Neodpustím si tuhle poznámku: Nemám rád stránky, které mi podsouvají do statusbaru něco jiného, než tam má být! A určitě nejsem sám.
Yuhů
Profil
Davide, halogan to napsal skoro přesně. Akorát místo toho textu "nevidis odkaz" musíš napsat "Fotky" a taky tam chybí návratová hodnota. Já bych to psal takhle:

<a href=".." onmouseover="window.status='nevidis odkaz'; return true;" onmouseout="window.status=''">...</a>

Jinak se ovšem připojuji k ostatním. Nemám rád změnu statusbaru.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.