Autor Zpráva
micro
Profil *
Lze nějak u tlačítka <input type="button"> nastavit po jeho stisknutí zešednutí, aby jej nešlo stiskout znovu? děkuji
ah01
Profil
<input type="button" disabled="disabled" />
micro
Profil *
mohl by jsi mi to prosím ještě upřesnit?
Leo
Profil
"Lze nějak u tlačítka <input type="button"> nastavit po jeho stisknutí zešednutí, aby jej nešlo stiskout znovu?"

A duvod? Leo
ah01
Profil
Pokud chceš jakýkoliv formulářový prvek deaktivovat, nastavíš mu atribut disabled na hodnotu disabled.
peta
Profil *
jakpsatweb - javascript - priklady - formulare - eco zpusobi zasednuti neceho...
micro
Profil *
díky za odpovědi
nakonec jsem něco našel na webu plus použil info z jpw
po stisku jsem jsem zavolal funkci a ta provedla

document.getElementById('tlacitko').disabled = true; // a je zašednuto : )

ovšem předtím jsem zkoušel document.all ale ten nefunguje v FF a obcházení přes document.form nefungovalo zas v IE :)

píšu to tady jen proto kdyby to něko někdy taky potřeboval : )
Leo
Profil
A co se stane v pripade, ze uzivatel na tlacitko sice klikne, ale obsah formulare na server nedorazi a nezpracuje se (jak asi predpokladate ze se stane automaticky)... Leo
Anonymní
Profil *
nepoužívám <form>, tlačítko využívám jako ovládací prvek pro animaci tj. tlačitko start,stop,next atd. : )
micro
Profil *
nepoužívám <form>, tlačítko využívám jako ovládací prvek pro animaci tj. tlačitko start,stop,next atd. : )
micro
Profil *
p.s. Anonymní = micro
peta
Profil *
micro
pro tvou zajimavost, kdybys i priste resil document.all
function objGet2(d,x) {d=d==0?document:d; return (d.getElementById?d.getElementById(x):d.all?d.all[x]:d.layers?d.layers [x]:null);}

document.form samozrejme funguje i ve FF i v IE, jen to musis mit spravne zapsane. Zrovna FORM je klicove slovo pro pole formularu form[0],form[1],...
<form name="aaa"></form>
<form name="bbb"></form>
<form name="ccc"></form>
a=document.form[2]; nebo
a=document.ccc; nebo
a=document.form.2; (to by mohlo fungovat) nebo
a=document['ccc'];

A propo, start, stop jsou take klicova slova pro funkci v IE pro prehravani hudby, takze kdyz si napises
function start() {...}
Tak te IE pujde zabit :)
micro
Profil *
díky : )
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0