Autor Zpráva
nethor1
Profil *
Ahoj, nevíte někdo, proč to ve FFoxu nechodí?
resp. jak mam ten objekt posunout, aby to ve FF chodilo?



<div id='neco' name='neco' style="position:absolute; left:200px; top:200px;">xxxxxx</div>

<script language="javascript" type="text/javascript">
document.getElementById('neco').style.pixelLeft= 500;
</script>


Díky.
Leo
Profil
Nezna pixelLeft, staci left, akorat hodnota musi byt retezec "500px", Leo
Trey
Profil *
proč to ve FFoxu nechodí?
Já na FF kašlu vše je tam jinak než v IE třeba moje [url=http://kovik.borec.cz]kovik.borec.cz
[/url] vypadá ve FF hrozně pixely tam sou jinak a umístění taky jukněte tam na to přeputí hudby v IE a pak ve FF
PerToon
Profil
Trey- to snad radši ani nekomentovat. Pěkné že kašleš na FF, když tam máš nějaký přepínání hudby, tak je to stejně asi jedno... achjo...
Leo
Profil
"třeba moje ... vypadá ve FF hrozně"

To se malokdy vidi, aby nekdo inzeroval vlastni neschopnost :-) Leo
habendorf
Profil
"třeba moje ... vypadá ve FF hrozně"

Moje vypádá ve 27 pořád dobře :o)
Leo
Profil
"Moje vypádá ve 27 pořád dobře :o)"

Zrovna vy byste mohl vedel, ze FF je 255 :-) Leo
habendorf
Profil
Leo: LOL! :o))
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.