Autor Zpráva
Misa
Profil *
Dobry den,

chtel bych se zepta, když mam nějaky pole formulare, tak kdyz tam neco doplnuju, aby se to psalo velkýma písmenama. Respektive abych to mohl do databaze uložit ve velkých písmenách.

díky Misa
Fred
Profil
document.getElementById('nejakeID').value.toUpperCase();
Hugo
Profil
Nebo lepe pomoci PHP StrToUpper()
Misa
Profil *
Diky moc, pouziju tu funkci v php, pac ten javascript jsem neztih/kam se to ma napsat a ID je jmeno nejakyho prvku_?/ diky nashle
Fred
Profil
To php řešení je určitě v tomhle případě lepší, odpovídal jsem, protože to bylo v sekci js. Jediný rozdíl je, že s javascriptem by šlo donutit to pole formuláře psát velký písmena bez caps locku. Id je míněno id toho inputu, kam se to píše.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.