Autor Zpráva
Honya
Profil *
Nazdar , potrebuju pomoc , chci si dat na stranky heslo (jestli to vubec jde na webzdarma).
<form name="formular" onsubmit="return false">
<p align="center">Heslo: <input type="password" size="10" name="xxx">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'xxx' + document.formular.hijack.value + '.xxx ">
Nevim jak to tam napsat , pokazdy me to tam pusti bez hesla :-(
Diik
Yuhů
Profil
to je s prominutím nějaký zmatek. Předpokládám, že se snažíš o ochranu metodou tajné adresy v kombinaci s javascriptovým formulářem.

V první řadě ten skript je špatně. Místo <input type="password" size="10" name="xxx"> má být <input type="password" size="10" name="hijack">, aby to fungovalo. Že tě to pustí dál, je asi dané tím abstraktním 'xxx', které možná obsahuje dost informací na to, aby se url správně vyhodnotila i bez hesla.

Když už jsi na webzdarma, tak si to udělej mnohem bezpečnější pomocí php. Vůbec nemusíš používat nejistou tajnou adresu nebo javascript. Podrobnosti:

www.jakpsatweb.cz/heslo.htm#php
Skarab
Profil
prosim vas, kde by som nasiel script na program, ktory pracuje aj s databazou, t.j. nie je v scripte napisane heslo??? je o dlhe, alebo lahke na pochopenie?som len zacinajuci php...dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.