Autor Zpráva
Vojtero
Profil *
Cauec,
potreboval bych spustit javascript potom, co se nacte urcita cast stranky (treba jedna tabulka nebo div...), zkousel jsem to hodit do <table onload="execute();">, ale to jaksi nedela to co bych si predstavoval (nedela to totiz vubec nic, hehe).
Ma to nejaky reseni, nebo jsem jen blb, ze neco takovyho chci?

Diky moc Vojta
WanTo
Profil
<!-- tady je tabulka -->
<script language = "JavaScript">
execute();
</script>
souki
Profil
WanTo
ale to se zavolá ještě před tím, než se načtou např. obrázky v tabulce, ne?
mila
Profil
A jinak to funguje? Neboli není problém v té fci execute?
souki
Profil
mila
onload se jinde než v body použít nedá
Vojtero
Profil *
Diky, kuci, za odpovedi, souki kapnul na to, co jsem si chtel potvrdit. A to, ze to nejde.
souki
Profil
Vojtero
zkus to co psal WanTo..... teoreticky tak zjistíš kdy se načetla struktura tabulky.... ale nevím jak to bude třeba ve FF s obrázky
Vojtero
Profil *
Mno, tohle jsem zkousel, ale nechci rvat skript do tabulky. Dikec
Chamurappi
Profil
Reaguji na soukiho:
Událost onload spolehlivě funguje i na obrázcích.
habendorf
Profil
onload se jinde než v body použít nedá
souki kapnul na to, co jsem si chtel potvrdit

Jenže to není pravda. Událost onload jde použít i na img, frame a možná i další (object?).
souki
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/udalosti.html
oprava... lze použít v body a img, ale ne v tabulce.... nebo mě to aspon nikdy nefungovalo ani s alert('kuk');
habendorf
Profil
souki: ty mi s tím framem nevěříš? :o)
souki
Profil
habendorf
frame sem přehlídnul =) Ale nevěřím, že to půjde na tabulce :-[
habendorf
Profil
Ale nevěřím, že to půjde na tabulce

To nevěříš správně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.