Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dajca Profil |
#1 · Zasláno: 10. 2. 2005, 16:12:37
Ahoj, používám formulář v PHP, kde se na základě selectu z MySQL pole office automaticky doplní do inputu email a phone. Toto dělám přes case v JS. Jenže musím mít vypsaný pro každý office jeden řádek, např.
case 'office010':off_email.email.value='office_reditel@abc.cz';off_email.ph one.value='123456';break; atd. což je pro mne neefektivní, když mám veškeré hodnoty databázi. Nevím, jak předat proměné email a phone přímo selectu. Poradíte mi, pls. Díky |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2005, 20:42:06
Ehm co? Nejak jsem nepochopil, co resite, Leo
|
||
Yuhů Profil |
#3 · Zasláno: 10. 2. 2005, 21:54:53
taky to nechápu, ale přijde mi lepší nápad narvat to do pole a pak to porovnávat cyklem.
|
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2005, 22:24:49
No jestli jde o prirazeni textu jinemu textu, tak bych pouzil asociativni pole:
var email = new Array(); email['reditel'] = "pepa@firma.cz"; email['sekretarka'] = "kocka@firma.cz"; Leo |
||
Dajca Profil |
#5 · Zasláno: 11. 2. 2005, 07:59:25
Mam formular, kde se mi na zaklade vybrane kancelare automaticky do dalsich poli vyplni preddefinovany email a telefon. Data kancelar, email a telefon mam vypsany v javascriptu, coz je cca 80 zaznamu. Chtel bych mit v javascriptu pouze promenne a data vybrat primo z mysql, tedy napr. Vyberu office = reditel, kde email = reditel@firma.cz, phone = 1234 a tyto hodnoty automaticky vyplnim v polich formulare.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0