Autor Zpráva
Prochy
Profil *
Jak je možné, když si spustím stránku na disku v IE 6, tak mi nejde zobrazit dialog, který se mi na netu normálně zobrazí?
BaTeCzKo
Profil
Jaký dialog? Alert(); ?
Prochy
Profil *
BaTeCzKo: Ano, například u formuláře...
peta
Profil *
Prochy
co treba odkaz na stranku? Asi mas neco chybne napsane, ale podle niceho se to samozrejme neda urcit, pokud nejsem kristalovava koule. A moc krehce si nepripadam :)
habendorf
Profil
No já bych si tipl na klasickou záležitost s SP2.
souki
Profil
kvůli tomuhle jsem zbytečně ztratil spoustu času, když jsem přes alert krokoval skript... žil jsem v dojmu, že skript k alertu ani nedošel a on je prý rozdíl mezi alert() a alert("")
Prochy
Profil *
No stránku nemám, jen jsem si zapůjčil jednoduchý kód z jedné stránky a funguje to pouze když to dám na net a když si to zkusím na disku, tak jako by tam JS vůbec nebyl. Právě jsem četl o tom, že JS určitě funguje i když není na netu.

habendorf: Je to možné, mám Windows XP, tak co prosím tě s tím? Možná je chyba v nastavení...
habendorf
Profil
Právě jsem četl o tom, že JS určitě funguje i když není na netu.
Samozřejmě, JS se totiž provádí na klientovi.

Neháže ti to čirou náhodou nahoře v okně takovou hlášku, cosi o bezpečnosti?
Timy
Profil
souki
on je prý rozdíl mezi alert() a alert("")
no alert(ahoj); vypíše obsah proměnné ahoj a alert("ahoj"); vypíše prostě ahoj, hlubší rozdíl bych v tom nehledal.
souki
Profil
Timy
to je jasné, ale myslel jsem zavolání prázdného alert...
Timy
Profil
souki
Aha.
Prochy
Profil *
habendorf: Jo lištu tam mám a zaboha nevím jak se jí zbavit a děsně mě tam štve... Budu šťastnej když mi to pomůžeš vyřešit. Já jsem v tomhle pěknej šmoula a bojim se abych tam něco nepokazil...
Prochy
Profil *
Tou lištou jsem myslel tu hlášku... :-)
habendorf
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/faq/sp2-javascript.html
Prochy
Profil *
Díky moc, jenž já to mám v windowsy v anglině, a nemohu tam najít záložku UPŘESNIT.
peta
Profil *
Prochy
Tak bez kodu ani tuk. Kdyz to nemuzu odzkouset, nemuzu ti rici, jestli mi to dela, a pokud mi to dela, tak bych to mohl resit. Ale z niceho nic nedostanes, z meho pohledu je problen vyresen uz zalozenim tematu o nicem :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.