Autor Zpráva
Kajman_
Profil *
Nevíte někdo, zda jde nějak otestovat, zda je opera ve fullscreenu?
habendorf
Profil
Ne. Ale zajímalo by mě proč se ptáš. Třeba by ti pomohlo projection.
Lukáš Chmela
Profil *
Klidně bych se vsadil, že to bude nějaká sviňárnička =)
Kajman_
Profil *
Nějak se mi nedaří v css nastylovat v projection, aby se obrázek roztáhl na celou výšku stránky, tak jsem přemýšlel, že bych to nějak udělal v js, kdybych věděl, zda je v opeře fullscreen nebo ne.
Lukáš Chmela
Profil *
aha. A co tak height:100%? Nejde? No to už je pak blbý, ale uvědom si, že se na to uživatel nemusí dívat zrovna v opeře a IE ve WinXP SP2 neumí skrýt stavový řádek ;-)
Kajman_
Profil *
A co tak height:100%? Nejde?

Nejde :-) Proto hledám náhradu.
Lukáš Chmela
Profil *
Njn. Můžeš mi tvůj problém popsat přesně? Pokud to bude v mých silách, rád pomůžu ;-)
Kajman_
Profil *
Přesně potřebuji v js otestovat, zda je opera ve fullscreenu :-)

Mám prostě jednoduchou fotogalerii a rád bych při slideshow v opeře při fullscreenu roztáhnul automaticky obrázek přes celou stránku (pokud teda uživatel nemá v nastavení jinou velikost). No a protože v css height:100% body neroztáhne, tak rozjímám o řešení v js.
habendorf
Profil
Asi mi fakt něco pořád uniká. Proč do toho tahat JS? Teď jsem to zkoušel normálně v css a samozřejmě to funguje. Ani nevím, proč by nemělo...
Ale pokud prostě mermomocí chceš JS, tak nepomůžu, fullscreen otestovat neumím.
Lukáš Chmela
Profil *
Cha...chá....chápu dobře, že ta fotka je jako pozadí tělíčka?
Eh? Jestli ano, tak to je nějaká blbost...
Nebude lepší, když se obrázek vloží mezi tagy <BODY> a </BODY>
jako <IMG>? Pak se dá jednoduše roztáhnout pomocí width="100%" a height="100%"
Protože jestli je ta fotka jako pozadí, nevím jak ho chcete roztáhnout
habendorf
Profil
Proč by proboha měl obrázek ve fotogalerii být na pozadí? To asi necha nechá nechápeš dobře.
Lukáš Chmela
Profil *
no tak proč by se mělo body roztahovat?
habendorf
Profil
No moc dobře asi nerozumím ani jednomu z vás, normálně bych tam bouchnul

* {margin:0;padding:0;}
html, body, img {height:100%;}

a měl bych klid. Pokud to chcete dělat na backgroundu nebo do toho tahat JS, je to vaše věc. Já se snažím dělat věci spíš jednoduše a univerzálně. A když někdo chce poradit, měl by si nechat poradit.
Lukáš Chmela
Profil *
Kajman_: souhlasím s habendorfem, tak nějak jsem to myslel, ale stejně nevím jestli ti to pomůže, protože pravděpodobně vůbec nechápu tvůj problém. Kdyby to bylo tak jednoduché, určitě bys na to přišel sám ;-)
Kajman_
Profil *
habendorfe, dík. Sice moc nechápu, proč mi to předtím nešlo... klíč je v tom html, ale já ho tam dával... fakt netuším, třeba jsem se uklepl a nedal za něj čárku nebo něco, ale fakt jsem měl za to, že jsem to napsal takhle :-)

Tak už to funguje na té konvi...
http://okenko.steadynet.org/?slideshow=on&special=fotka&fotky=2006/cer ven/zvas&id=1
Samo opera a F11.
Lukáš Chmela
Profil *
:D no jo, chyby děláme všichni.. ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.