Autor Zpráva
xarox
Profil
Jen se chci zeptat, jestli někdo nevíte popř. nemáte už vyřešené rolovací menu, stejné jako je na stránkách http://www.explorer.cz/ i s tou časouvou proměnou.

Zatím se jen ptám, protože se mi moc nechce se hrabat v jejich kódu.

Díky
Casero
Profil
xarox
doporučuji to zkusit bez JS jen css+html...jen dobrá rada
xarox
Profil
Jo tak na to jsem také myslel, ale již dřív mi tu bylo řečeno, že to bez JS neudělám. Ale v CSS by to myslím šlo, bylo by to něco podobného, co jsem již dělal na www.masozravky.eu u levého menu. Jenže tady asi nepude nastavit ta časová proměnná.
TooFew
Profil
Casero
Jo... Ale s CSS variantou jsou vždycky problémy... Ve sterších browserech někdy prosvítá a mně třeba mizí pod myší... Já mám CSS menu, ale chci si tam minimálně přidat nějaký timer v JS, aby po odjetí kurzoru aspoň sekundu zůstalo. No ještě jsem to ale neřešil, tak nevím.
Casero
Profil
TooFew
no ja tedka na jednom docela velkém projektu kde fakt je duležitá funkčnost použil jen css+html na vysouvací menu, a vše funguje, ale ted teda nefím,..snad to neačne dělt neplechu...musím to eště prověřit ve více prohlížečích dík
venca163
Profil
xarox
takhle s tim JS je to nepochybně hezčí=)
ale zase - vypnutý JS (je to furt dokola)

Casero
mě css+html blblo v FF...respektive, mě to šlo v IE, FF, O a asi 5 lidem, co sem posílal odkaz taky, jen jednomu to nějak nefakalo ve FF - mizelo mu
Suji
Profil
Nechci hanet menu jen pomoci HTML a CSS, ale taky jsem s tim mel problemy. Vzdy to fungovalo tak na 90% :-). Ale je mozne, ze jsem tam mel nejakou botu, to nemuzu vyloucit. Tak jak tak se zatim drzim JS.
TooFew
Profil
Suji
Nebyla tam "bota". Když to je bez JS, jsou s tím problémy vždycky. Ať už menší nebo větší. Ale když se to už dělá přes JS, je tam nutná alternativa pro uživatele bez něho...
peta
Profil *
Ja bych take zustal u te boty, protoze to menu bylo asi FLOATovane a tady spousta lidi neumi napsat floatovani spravne a pak se jim stava, ze jim odkazy mizi upln nebo castecne. A dale neni dobre michat pozicovani a floatovani do jednoho bloku.
peta
Profil *
xarox
"i s tou časouvou proměnou"
Co pocitac, to jiny cas, pokud nemas v programu zabudovanou synchronizaci casu a i to nemusi byt presne, protoze pustis winamp a ten rozdilne zatezuje...
Bubák
Profil
peta
protoze pustis winamp a ten rozdilne zatezuje...
Pokud si pamatuji, tak na mé 486 Winamp zatížil procák asi na 50%. Takže na nějakou JS animačku spuštěnou v jiném procesu by celkem hravě zvládnul. Na své současné mašině skoro nepoznám, že nějaký Winamp běží ;-)

Pokud ti nepadají nahoru stovky vloček, není co řešit ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0