| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| xarox Profil |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2006, 12:55:54
Jen se chci zeptat, jestli někdo nevíte popř. nemáte už vyřešené rolovací menu, stejné jako je na stránkách http://www.explorer.cz/ i s tou časouvou proměnou.
Zatím se jen ptám, protože se mi moc nechce se hrabat v jejich kódu. Díky |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:00:27
xarox
doporučuji to zkusit bez JS jen css+html...jen dobrá rada |
||
| xarox Profil |
#3 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:04:40
Jo tak na to jsem také myslel, ale již dřív mi tu bylo řečeno, že to bez JS neudělám. Ale v CSS by to myslím šlo, bylo by to něco podobného, co jsem již dělal na www.masozravky.eu u levého menu. Jenže tady asi nepude nastavit ta časová proměnná.
|
||
| TooFew Profil |
#4 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:05:54 · Upravil/a: TooFew
Casero
Jo... Ale s CSS variantou jsou vždycky problémy... Ve sterších browserech někdy prosvítá a mně třeba mizí pod myší... Já mám CSS menu, ale chci si tam minimálně přidat nějaký timer v JS, aby po odjetí kurzoru aspoň sekundu zůstalo. No ještě jsem to ale neřešil, tak nevím. |
||
| Casero Profil |
#5 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:09:54
TooFew
no ja tedka na jednom docela velkém projektu kde fakt je duležitá funkčnost použil jen css+html na vysouvací menu, a vše funguje, ale ted teda nefím,..snad to neačne dělt neplechu...musím to eště prověřit ve více prohlížečích dík |
||
| venca163 Profil |
#6 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:17:34
xarox
takhle s tim JS je to nepochybně hezčí=) ale zase - vypnutý JS (je to furt dokola) Casero mě css+html blblo v FF...respektive, mě to šlo v IE, FF, O a asi 5 lidem, co sem posílal odkaz taky, jen jednomu to nějak nefakalo ve FF - mizelo mu |
||
| Suji Profil |
#7 · Zasláno: 29. 8. 2006, 13:42:30
Nechci hanet menu jen pomoci HTML a CSS, ale taky jsem s tim mel problemy. Vzdy to fungovalo tak na 90% :-). Ale je mozne, ze jsem tam mel nejakou botu, to nemuzu vyloucit. Tak jak tak se zatim drzim JS.
|
||
| TooFew Profil |
#8 · Zasláno: 29. 8. 2006, 14:03:29
Suji
Nebyla tam "bota". Když to je bez JS, jsou s tím problémy vždycky. Ať už menší nebo větší. Ale když se to už dělá přes JS, je tam nutná alternativa pro uživatele bez něho... |
||
| peta Profil * |
#9 · Zasláno: 29. 8. 2006, 16:09:50
Ja bych take zustal u te boty, protoze to menu bylo asi FLOATovane a tady spousta lidi neumi napsat floatovani spravne a pak se jim stava, ze jim odkazy mizi upln nebo castecne. A dale neni dobre michat pozicovani a floatovani do jednoho bloku.
|
||
| peta Profil * |
#10 · Zasláno: 29. 8. 2006, 16:12:16
xarox
"i s tou časouvou proměnou" Co pocitac, to jiny cas, pokud nemas v programu zabudovanou synchronizaci casu a i to nemusi byt presne, protoze pustis winamp a ten rozdilne zatezuje... |
||
| Bubák Profil |
#11 · Zasláno: 29. 8. 2006, 16:27:17
peta
protoze pustis winamp a ten rozdilne zatezuje... Pokud si pamatuji, tak na mé 486 Winamp zatížil procák asi na 50%. Takže na nějakou JS animačku spuštěnou v jiném procesu by celkem hravě zvládnul. Na své současné mašině skoro nepoznám, že nějaký Winamp běží ;-) Pokud ti nepadají nahoru stovky vloček, není co řešit ;-) |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0