Autor Zpráva
petrsimi
Profil
Mam problém s formulářem v javascriptu , jedná se o http://testing.petrsimi.org/test2.html , pořád to hází chybu na řádku 36 (odkaz na formulářové pole student) a tvrdí mi to, že
"form má hodnotu null nebo není objekt", už si s tím opravdu nevím rady, zkoušel jsem i Getelemntbyid, ale tam je zas jiná potíž, takže bych to chtěl řešit tímto způsobem, nemohli by jste mě nasměrovat na správnou cestu , díky
venca12
Profil
Můj hrubý odhad, proč se tomu tak děje: Tím, že zavoláte document.write odstřelíte veškerý původní obsah dokumentu a tím pádem i všechny elementy v něm obsažené. Vy se ale v document.write snažíte natáhnout obsah nějaký formulářových prvků, které jsou díky té samé document.write odstřelené (prostě nejsou), takže Vám konzola hlásí že ve forms[0] nejsou žádné parametry. Ony tam totiž skutečně nejsou.

Asi bych to řešil takhle: Někam do dokumentu si hoďte prázdný div s id, třeba bolestiváSoulož.
<div id="bolestivaSouloz"></div>


A potom to všechno vipisujte do něj, asi takhle:
  var s = "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"1\"><tr><th colspan=\"3\">Pro tento měsíc je :</th></tr>"+

"<tr><td>vaše hrubá mzda: <\/td><td>" + HrubaMzda + "</td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>váš odvod na sociální: </td><td> " + OdvodSocialni + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>váš odvod na zdravotní: </td><td> " + OdvodZdravotni + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaš základ dane:</td><td> " + ZakladDane + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaše záloha na daň:</td><td> " + ZalohaNaDan + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaše sleva na poplatníka činí:</td><td> " + SlevaNaPoplatnika + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>Na studenta uplatňuji slevu:</td><td> " + s2() + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>Na manzelku uplatňuji slevu:</td><td> " + m2() + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>jsem invalidní:</td><td> " + i2() + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaše sleva na děti činí:</td><td> " + CelkovaSlevaNaDeti + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaše záloha na daň po odečtení slev:</td><td> " + ZalohaNaDanPoOsetreniNuly + " </td><td>Kč</td></tr>"+
"<tr><td>vaše čistá mzda:</td><td> " + CistaMzda + " </td><td>Kč</td></tr></table>";

document.getElementById('bolestivaSouloz').innerHTML=s;
WanTo
Profil
petrsimi
Mně to v Opeře 9 funguje.
petrsimi
Profil
venca12 tíms mi vytrhl s paty hned dva trny , díky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.