Autor Zpráva
Crewer
Profil *
na úvodní stránce k javascriptu máš odkaz "kam dál" po kliknutí se ti rozjede text mimochodem taky s odkazem na toto fórum. já bych potřeboval vědět jak to udělat, aby i po zmáčkunutí zpět a zas forward, ten kousek textu zustal zobrazenej a ne aby se zase schoval pod to "kam dál". moc díky zaodpověď
Crewer
Profil
tohle samozřejmě nebylo jen pro admina.. :-)
Yuhů
Profil
musíš ten údaj, že to má být rozbalené, někam uložit. Vzhledem k tomu, že se ten údaj vztahuje asi k aktuálnímu uživateli, se nabízí uložit ten údaj do cookie. To v javascriptu jde.

Pak se ještě musí udělat to, že když se vykresluje stránka, tak se ne cookies musí podívat a podle její hodnoty buďto ten rozbalený seznam robrazit nebo skrýt.
Crewer
Profil
Aha, a jak se to dělá? jsem v js ještě tak trochu o něco málo víc než začátečník, takže nevim, jak tohle vyrobit :-),
mám to udělaný takhle: (pomocí tvého skriptu z jak psát web :-))

function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';}

a pak na to prostě takhle ukážu:

<div id="nadrozbalovaci" onclick="javascript:divVisibility('block')"><h2>nadpis</h2></div>
<div id="oddil11" class="skryvany" align="center">
<a href.....>odkaz</a>
<div id="sbalovaci" onclick="zobrazSkryj('oddil11')">sbalit</div>
</div>

jenže po kliknutí na ten odkaz a následném vrácení zpět se ten div už nerozbalí... :-(
pak jsem tu na foru našel další zůsob, jenže ta funkce je specifická pro každý div a to se mi bohužel nehodí, potřebuju těch divů mít na stránce víc a pro každý dělat stejnou funkci jen s jiným jedním elementem , je krkolomný... :-(
Crewer
Profil
ale ne, dal jsem tam spatnej kod: ten druhej ma vypadat takhle:

<div id="nadrozbalovaci" onclick="zobrazSkryj('oddil13')"><h2>nadpis</h2></div>

<div id="oddil13" class="skryvany" align="center">
<a href=...">odkaz</a>
<div id="sbalovaci" onclick="zobrazSkryj('oddil13')">sbalit</div>
</div>

a styl "skryvany" je tento:. skryvany {display: none}
Crewer
Profil
nevim jak to smazat tak to aspon zkratim, tenhle spam nebyl schvalně. sry..
Fred
Profil
Aha ono je to tu dvakrát, tady je to víc upřesněno. Odpovídal jsem Ti sem sem http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=28 50 , to už snad upravíš.
Crewer
Profil
jasně díííky :-)
Crewer
Profil
TO: Admin: Jak to tam máš dělaný ty? nějak se mi nepodařilo to z toho vytáhnout, nenašel jsem tu funkci...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.