Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
skaj Profil |
#1 · Zasláno: 5. 10. 2006, 18:11:13
Dobry den vespolek.
Pro zasvecene mam priklad k vyreseni. Strasne by me to pomohlo zacit nejak s Ajaxem (JS vs. XML vs. PHP) Mam PHP script, ktery mi generuje XML s jakymsi historickym ID, ktere se muze zmenit - napriklad (uvadim 2 mozne zapisy -> zajima me nacteni): TEST.XML je nasledujici <xml> <change1 date1="123.345"/> <change2> <date2>456.445</date2> </change2> </xml> Pak mam HTML stranku, ktera ma nekde ve svem tele po nacteni: <INPUT type="hidden" name="hid1" value="25.001"> <INPUT type="hidden" name="hid2" value="4.124"> A ja chci docilit nasledujiciho: Aby si tato HTML stranka jednou za "X" vterin sahla do toho XML pomoci JS. A porovnala promenou hid1 s date1 a hid2 s date2. A pokud by se jedna z nich nerovnala, pak by se stranka refreshla -- Rovnou podotykam, ze s Javascriptem zacinam a neznam zadne tridy apod veci. Byl bych neskutecne vdecny, kdyby jste mi nekdo pomohl. Urcite to neni nic ntezkeho a me by to helflo pro zacatek. -- Dekuji |
||
K Profil * |
#2 · Zasláno: 5. 10. 2006, 18:38:33
No o online verzi naky vyuky Ajaxu nevim. Jedine ti muzu doporucit [url=www.phpclasses.org]www.phpclasses.org[/url] a tam najdes co potrebujes ale je to pro OOP tak neim jestli to nejak poberes..
|
||
skaj Profil |
#3 · Zasláno: 5. 10. 2006, 21:04:36
Stale zadn odvazlivec, ktery by mi pomohl ?
|
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
webcreator Profil |
#4 · Zasláno: 13. 6. 2007, 08:45:17
No takze ja jsem to uz zcasti vyresil, ale je v tom takova mala chybicka, porad mi to zvetsuje zabirani RAM:-(
Zkuste nekdo pls ten muj kod opravit:: XML:: <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?> <stroj> <cislo>2</cislo> </stroj> Vlastni stranka: <html> <head> <style> form input {border-width:2px; } </style> <script> function start() { window.setInterval("update()", 10); } function update() { var xmlDoc = new ActiveXObject("Microsoft.XMLDOM"); xmlDoc.async="false"; xmlDoc.onreadystatechange=verifyfunc; xmlDoc.load('data.xml'); var xmlObj=xmlDoc.documentElement; function verifyfunc() { if (xmlDoc.readyState != 4) { return false; } } document.text.cisloa.value = xmlObj.childNodes(0).childNodes(0).text; } </script> </head> <body onload="start(); update()"> <form name='text'> <input type='text' name='cisloa' value='1' readonly> </form> <script> </script> </body> </html> |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0