Autor Zpráva
Urob
Profil *
Vkládam do stránky script a vábec ho to nechce brát, přitom, když ho dam do stránky natvrdo - mezi <script></script> tak to jde bez problémů. Vkládá to tam takto:
<script type="text/javascript" src="foto.js"></script>

Zkoušel jsem i takto:
<script type="text/javascript" src="http://www.stranka.cz/foto.js"></script>

ale to taky nejede, nevíte někdo proč?
Hooonza
Profil *
Těžko říct... Chyba bude někde jinde než v zápisu. Třeba, co máš napsané v tom externím skriptu?
Uroboros
Profil *
scriptem otvíram jen obrázky v novém okně, problém je ten, že když se to dá natvrdo do stránky tak to jde úplně v pohodě, ale když to tam dam externí cestou tak prostě ani náhodou, prozatimě jsem to vyřešil tak, že jsem to dal do patky stránky, kterou vkládam includem, ale zbytečně to tak zvětšuje datovej obsah stránky
H13
Profil
Podívej se ve Firefoxu do Konzoly JavaScriptu, co ti to píše za hlášku
Urob
Profil *
V mozille mi to teď žádnou chybu nehází a funguje dá se říct tak jak má, ale v IE to mele něco o tom, že byl očekáván objekt, jak jsem psal, když se to tam dá natvrdo tak funguje všude tak jak má, takže chybou scriptu to neni.
Anonymní
Profil *
Neberte to jako podceňování, jen se snažím pomoci.
Jednou se mi stalo, že když jsem předělával script z interního do externího, tak jsem tam nechal tohle:
<script type="text/javascript" src=""></script> a celkem mi trvalo, než jsem zjistil, že to nefunguje. Pokud to tak není, tak jsem nic neřekl.
Urob
Profil *
Tak to jsi nic neřekl....Bohužel...
Hooonza
Profil *
A co máš v tom externím skriptu napsané? Narozdíl třeba od toho natvrdo v kódu?
Urob
Profil *
Je to úplně to samý! Tedy krom <script></script>
Hooonza
Profil *
Jenže - chyba musí být prostě tam... No anebo to necháš natvrdo v kódu, to taky není takový malér, ne? :-)
Hooonza
Profil *
Je to úplně to samý!

Hmm, to taky znám, celé odpoledne sedět nad kódem a myslet si tady toto a jen tlouct hlavou o stůl a pak zjistit nějakou mališkost (jejda, včera dávali Pána prstenů, že?)... :-)
Urob
Profil *
Já tam tam asi natvrdo necham, stejně to includuju přes PHP, ale moc se mi to tam nelíbí, vždy jsem si dával js do externích souborů.
Bubák
Profil
Je externí JS ve stejné složce, jako stránka? Problém by mohl být v cestě k souboru (obrázku), který volá skript.
Bez odkazu na stránky je to jen hádání.
Urob
Profil *
Cestou to nejni, zkoušel jsem jak plnou ardesu, tak relativní
los
Profil *
A keď si zadal tú adresu skriptu do prehliadača, tak ho to načítalo?
Na akom riadku to hlási, že bol očakávaný objekt?
peta
Profil *
Urob
A odkaz na stranku, aby jsme si to mohli take otestovat?
Pravdepodobne mas chybu v JS, mozna nejake VAR, mozna problem, ze oteviras BODY element, kdyz je script teprve v HEAD a BODY jeste neexistuje a pod....

<script type="text/javascript" src="foto.js"></script>
- Ono toto, ze nejde, muze byt zpusobeno - na disku JS ochranou v nastaveni www nebo na firewallu.
- Nebo na webce to muze byt zpusobeno nastavenim .htaccess , ktere proste nedovoli pracovat s prislusnym souborem kazdemu zajemci o nej.
- A take to muze byt zpusobeno s tim, ze mas spatne zadanou cestu. cili treba "../foto.js" nebo muzes zkusit "./foto.js"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.