| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 10. 2006, 13:22:54
Ahoj,
podivejte se sem : gonzik.wz.cz/gregorweb/zk5.html Mam dva seznamy, kdy pri poklikani na jednu moznost v levem seznamu, tak se ukazou dalsi moznosti v pravem seznamu. Skript funguje tak, ze v pravem seznamu<select> postupne vytvari a doplnuje <option>. Pri poklikani na jinou moznost v levem seznamu se ale zacnou hromadit polozky v pravem seznamu, tak jsem do skriptu doplnil vymazani praveho seznamu. Tedy stare polozky by se meli vymazat a pak by se tam meli vytvorit polozky nove. Bohuzel vymazani funguje dost zvlastne, kazda licha polozka se nevymaze! Moc to nechapu, proc to tak je, tak prosim o radu. Diky. kus skriptu, kde mam pouzitu metodu remove: var pocet_opt=document.formular.mesto.length; for(i=0;i<pocet_opt;i++) { document.formular.mesto.remove(i); } cely zdrojak si zobrazte v prohlizeci... |
||
| Dero Profil |
#2 · Zasláno: 21. 10. 2006, 13:27:26
Anonymní: Úplně by stačilo využívat standardních vlastností getElementById a getElementsByTagName, tento zkrácený zápis vede často k "přeslechům" s uzly jiných typů.
|
||
| jendakenda Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 10. 2006, 16:33:35
nemohl by jsi to prosim, tosku specifikovat? Moc nevim, co tim myslis, zkousel jsem ruzne zapisy s pouzitim getElementById, ale nejak to nepomaha. Dik moc.
|
||
| jendakenda Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 10. 2006, 17:24:40
diky, uz jsem to vyresil misto
var pocet_opt=document.formular.mesto.length; for(i=0;i<pocet_opt;i++) { document.formular.mesto.remove(i); } jsem jednoduse prepsal na: var pocet_opt=document.formular.mesto.length; for(i=0;i<pocet_opt;i++) { document.formular.mesto.remove(0); } |
||
| peta Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 10. 2006, 17:27:27
jendakenda
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub11 ** www.mattkruse.com JS priklady (select, calendar, tree) |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0