Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
nechapem tomuto takze bol by som rad keby mi nekto pomohol:

<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>

namiesto toho priklady/ mam dat svoju stranku??? fakt neviem

a namiesto toho .html tam mam dat ties tu stranku ci jak tomu mam chapat???

a de je to heslo dakujem ak mi odpoviete
habendorf
Profil
No prostě ve window.location.href se musí vytvořit správná cesta.

V tvým případě to pravděpodobně bude window.location.href = document.formular.heslo.value + '.html' , ale to musíš vědět sám :o)
Anonymní
Profil *
habendorf

dikes
Anonymní
Profil *
a ake tam je heslo?
Anonymní
Profil *
napiste mi na ICQ 274644184
WanTo
Profil
Z hesla se sestaví jméno souboru. Je to ta část před koncovkou .html. Např. pro soubor neco.html bude heslo "neco".
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.