| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| senior Profil |
#1 · Zasláno: 8. 11. 2006, 21:19:04
Zdravím všetkých,
vie mi prosím niekto poradiť prečo toto nefunguje vo FF: <SCRIPT language=JavaScript> <!-- function scro(){to= window.setTimeout("hi()", 300);} function hi(){document.all.tab.style.posTop = document.body.scrollTop;} --> </SCRIPT> </head> <BODY onscroll=scro();> |
||
| tiso Profil |
#2 · Zasláno: 8. 11. 2006, 21:57:18
Čo to má akože robiť?
|
||
| senior Profil |
#3 · Zasláno: 8. 11. 2006, 22:00:58
tiso
Rolovať menu spolu so stránkou. |
||
| senior Profil |
#4 · Zasláno: 8. 11. 2006, 22:08:05
Mám to aj v inej verzii, ale ani to vo FF nefunguje:
<script language="JavaScript"> <!-- function presun() { menu.style.pixelTop = document.body.scrollTop; window.setTimeout("presun();",1);} // --> </script> </head> <body onLoad="presun();"> <div id="menu" style="position:absolute;"> |
||
| peta Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 11. 2006, 07:59:20
senior
prečo script nefunguje v FF? document.all - metoda podporovana pouze IE; Nekdy ji podporuji i nektere dalsi prohlizece. Pouzivam tuto funkci: function objGet2(d,x) {d=d==0?document:d; return (d.getElementById?d.getElementById(x):d.all?d.all[x]:d.layers?d.layers [x]:null);} // document.all je jen jedna z variant v ni, cili pro adresaci objektu pouzivam jeho ID: <div id="aaa"> a ne jeho name <input name="aaa"> . Zrovna teda pro formulare pouzivam jeho name, ale to jsou zvlastni pripady, kdyz provadim kontrolu forumlare a ne slozite akce typu animace. document.body - metoda podporovana v novych IE, FF, O Cast meho D&D systemu vypada takto: if (document.layers) { coorX = e.pageX - tempX; coorY = e.pageY - tempY; } else if (document.all) { var d = document; d.documentElement ? d.documentElement : d.body; coorX = event.clientX - tempX + (Boolean(d.scrollLeft) ? d.scrollLeft : 0); coorY = event.clientY - tempY + (Boolean(d.scrollTop) ? d.scrollTop : 0); } else if (obj.getElementsByTagName) { coorX = e.pageX - tempX; coorY = e.pageY - tempY; } http://www.volny.cz/peter.mlich/hry/hry.htm tiso "Čo to má akože robiť?" "hi(){document.all.tab.style.posTop = document.body.scrollTop;} " ja myslim, ze je to jasne, menit souradnice nejakeho objektu. Prikde mi to jako jeden z prikladu: jakpsatweb - javascript - priklady - jednoducha animace |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0