Autor Zpráva
Vladosik
Profil *
Ahoj. Neradte mi,at to nedelam pres JavaScript,to ted nechci. Chci aby mi pri najeti mysi na odkaz a tedy na obrazek,aby se mi zobrazil druhy obrazek, kod mam napsany a funguje je to. Jenze mi nefunguje preload obrazku, nenacte se mi dopredu. Muzeste mi nekdo napsat,ci jeste lepe popsat, jak ma ten script na preload vypadat? Jestli v nem nemam nejakou chybu. Diky
Bubák
Nic ti nenapíšu, "pouze" ti dám odkaz:
www.jakpsatweb.cz/javascript/preload-obrazku.html
Jestli v něm nemáš chybu, to nevím, ale Yuhů má příklady správně, všechny jsem si zkoušel.
Vladosik
Profil *
Aha, nemam pro kazdej ten obrazek udelat ten script, jak tam je nahore na ty strance zvlast? Asi jo ze? Jak jsem cekal udelal jsem trivialni chybu...
peta
Profil *
Vladosik Predevsim, kdyz davas slozitejsi dotaz, neni od veci pridat odkaz na stranku.
"Aha, nemam pro kazdej ten obrazek udelat ten script, jak tam je nahore na ty strance zvlast? Asi jo ze?"
Nelze odpoved, vubec nevime, jak to mas nebo nemas.

"Chci aby mi pri najeti mysi na odkaz "
Jestli by nebylo lepsi pouzit:
jakpsatweb - Prvky stránek - Zdokonalení odkazů
Vladosik
Profil *
Omlouvam se, byl jsem ve stresu a ve spechu... Ale jak jsem psal minule, nastesti uz jsem to vyresil.
Vladosik
Profil *
!!!!!!!!
Potreboval bych ted ale neco, co s tim souvisi.
Kdyz najedu na ten odkaz, tedy obrazek a ten se mi zmeni na druhy obrazek, tak jako to je na www.studipole.cz, tak bych potreboval, aby mi po kliknuti napriklad na sekci "O nás"zustal ten druhy obrazek. Aby bylo poznat, ze jsem zrovna v sekci "O nas" a ne nikde jinde. Jde to nejak udelat pres Javascript?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0