| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| ondřej Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 11. 2006, 19:51:57
Zdravím Vás ... mám takový porblém, který není takový velký, ale je pro mě důležitý... stáhl jsem si skript na automatické generovaní poslední aktualizace ( datum posledního uložení) .. v IE je to v pohodě, ale FF píše místo 2006 jen 106 .. skripty nějak neovládám proto jsem ho stáhl ... tady je
<Script Language="JavaScript"> |
||
| Oswald Profil |
#2 · Zasláno: 19. 11. 2006, 20:50:05
Problém je v datum.getYear(). Je nutné místo toho použít datum.getFullYear().
Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Y2k |
||
| ondřej Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 11. 2006, 18:04:25
jasně díky. už to funguje jak má ... jen by mě zajímalo proč to teda funguje v IE korektně ale ve FF ne??
|
||
| ondřej Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 11. 2006, 19:00:54
ještě bych měl jeden dotaz : Skript na výpočet doby načtení...mohl bym i prosím někdo poradit, jak udělat, aby nebyl tento skript jako alert?? chtěl bych, aby se ta doba načtení zobrazovala normálně do stránek, né jako vyskakovací okno ...
<SCRIPT> Děkuji moc ..Ondřej |
||
| ondřej Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 11. 2006, 19:18:47
Ještě jsem narazil na tento problém. Dal jsem si na stránky skript (opět stažený) který vypisuje aktuální datum a svátek.
a já chci aby byl v tomto tvaru: Dnes je Středa 22. 11. 2006 a svátek má Cecílie když napíšu do toho kódu tagy pro tučné písmo, tak na W3 validátoru hlásí chybu, že je tag uzavřený přitom není otevřen (end tag for element "B" which is not open.) tak jak to vyřešit teda?? ještě přidám část skriptu document.open(); |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0