Autor Zpráva
Casero
Profil
S JS si prostě nevím rady...proč mi toto nefunguje???

<script type="text/javascript">
//tady se snažím naplnit cookies ch1-30 =0
for ( i = 0; i < 30; i++) {
document.cookie="ch"+i+"=0;expires=Wed, 11 Jan 2023 22:26:41 UTC";
}
//tady podle navodu na JPW rozsekám cookies do pole
rozsekaneCookies=document.cookie.split("; ")
poleCookies= new Array;
for(i in rozsekaneCookies){
poleCookies[(rozsekaneCookies[i].split("=")[0])] = rozsekaneCookies[i].split("=")[1];
}
</script>

a tady bych to chtěl kontrolovat při vypisováni checkboxu,jenže se mi to vypíše do kodu, sice správně, ale ve výpisu a neprovede se to

<input name="<?echo "id".$poz;?>" type="checkbox"
<script type="text/javascript">if (poleCookies["ch<? echo $poz;?>"]==1) document.write("checked=\"checked\"");</script> id="chec<?echo $poz;?>" />

Prosím, co dělám špatně, nebo spíš, jak by to mělo vypadat???...mockrát děkuji za odpovědi k tematu
Casero
Profil
Tak jsme to rozhejbal do te podoby, že je to v kodu tam kde má(vypisováním přes document.write celého inputu)...ale nefunguje to stále, prosím pomožte
peta
Profil
1. nazev tematu vystihuje tema? Ja osobne tema typu Pomoc, Problem, Jak neco udelat; bez blizsiho upresneni, treba cookies casto vynechavam. Zalezi na foru.
2. cookies, zkus pouzit toto:
http://www.volny.cz/peter.mlich/
- soubor - ulozit jako
Pouzivam JS cookies na to, abych si zapamatoval, jaky mas zvoleny vzhled na me strance. V podstate by to melo byt castecne z jakpsatweb.

mimochodem, rychlejsi nez
for(i in rozsekaneCookies){
poleCookies[(rozsekaneCookies[i].split("=")[0])] = rozsekaneCookies[i].split("=")[1];

je toto:
var i,x,rozsekaneCookies; //deklarovani promennych, samozrejme uplne na zacatku, jinak si rozsekane zrusis
for(i in rozsekaneCookies){
x=rozsekaneCookies[i].split("=");
poleCookies[x[0]] = x[1];
// protoze nemusi 2x provadet splitovani
Casero
Profil
peta
1. nazev tematu vystihuje tema? Ja osobne tema typu Pomoc, Problem, Jak neco udelat; bez blizsiho upresneni, treba cookies casto vynechavam. Zalezi na foru.
Hmm...omlouvám se...přece jen už se blížil večer, když jsme to psal, a po celém dni neuspěchů, sem postě potřeboval pomoc a nepřemýšlel jsem

jinak to du ještě zkoušet...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0