Autor Zpráva
Školník
Profil
Ahoj, nedaří se mi zprovoznit v IE otevření okna s html stránkou přes JS, aby fungovalo menubar=no a toolbar=no. Narozdíl od Opery a FF to IE ignoruje, dokál by mi někdo poradit? Díky

Tady je můj zdroj:

function OpenFlash(url, jmeno)
{
w = 815;
h = 615;
parametry = 'height='+h+',width='+w+',toolbar=0,menubar=0,scrollbars=0,resizeable= 0';
flashwin = window.open(url, jmeno, parametry);
flashwin.focus();
}

<a href="./stranka.html" onClick="OpenFlash('./stranka.html','MIDI II Flash Presentattion'); return false;" target="_blank"><odkaz</a>
peta
Profil
Školník
Takova vec se nedela.
jakpsatweb - javascript - objekt window - open
toolbar=0 je totez jako toolbar=1
Tam by ses docetl, ze bud neuvadis zadne toolbar nebo uvadis s parametrem no/yes.
Hold neni nad lenost, pripadne za-googlovat a najit si neco k metode window.open
Školník
Profil
peta ? Poradíš mi, co mám do toho scriptu dát, aby to okno nemělo v IE tlačítkovou lištu? Kdyby sis příště nechal svůj arogantní tón, bylo by to lepší. Toolbar=no == toolbar=0 == nezobrazuje panel nástrojů. Tu stránku jsem četl, díky.

// opravdu je toolbar=0 stejný jako toolbar=1?
peta
Profil
Ok, tak, co jsem ti prave napsal, tak zkopiruji primo z tech stranek.

http://www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-window-metody.html#open
Všechny možnosti metody window.open naleznete u podrobného popisu window.open.
odkaz -> http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html
"Pokud se uvede volba bez hodnoty, chápe se jako yes, pokud se volba neobjeví, chápe se jako no."

"Tento návod byl psán před vydáním Service Packu 2, který v otevírání nových oken obsahuje nová bezpečnostní omezení. Na Windows XP s SP2 vám nemusí některé příklady fungovat. Tip: co vám z bezpečnostních důvodů nefunguje na disku, to může fungovat na webu."

Snad uz chapes muj arogantni ton. Neni, co vic dodat. Bud to funguje podle pravidel nebo nee. Zadna jina pravidla nejsou.
Školník
Profil
OK, až se příště na něco budu ptát, svoji odpověď si nech. Děkuju. Evidentně není problém v tom, v čem ho podle sebe necházíš.
habendorf
Profil
Školník: Na první pohled to vypadá dobře.

Zkus:
1) parametry = 'height='+h+',width='+w+'; //pouze takto, co to udělá
2) vyhodit target="_blank" z volání té funkce, ale to by vadit nemělo, no zkus to...

Jinak onclick se píše vše malými a <odkaz je lepší zapsat jako &*lt;odkaz (bez hvězdičky), ale to jen tak bokem, v tom problém není.
los
Profil *
Meno okna "MIDI II Flash Presentattion" obsahuje medzery - nemalo by.
Školník
Profil
habendorf: děkuju za tipy, s psaním onclick se napravím..:-)

//Ten target="_blank" tam je proto, když nemá uživatel zaplý JS tak se ta stránka otevře v novém okně, sic přes celou obrazovku...

los: juchů, taková blbovina.;-) Funguje to teď i v IE, ty mezery si budu pamatovat. Díky Ti. Přeju Vám oběma požehnaný Vánoce..
habendorf
Profil
Školník
//Ten target="_blank" tam je proto, když nemá uživatel zaplý JS tak se ta stránka otevře v novém okně, sic přes celou obrazovku...
To mi je jasný. Jen jsem ho chtěl vyloučit ze seznamu podezřelých :o)

los
Tak to teda zírám, to jsem netušil.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.