Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Acci Profil |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2006, 20:14:03 · Upravil/a: Acci
Mám zhruba nějaký takový kód:
Problém nastane, pokud se pokusím vybrat položku "Nazev 2". Funkce zmen() se sice provede, zároveň se ale select změní na položku "Nazev 1". Pokud odstraním "e.innerHTML = e.innerHTML+radek;" z funkce, vybraná položka zůstane zachována, takže nejspíš je problém se změnou DOM dokumentu. Jak udělat, aby zůstala zachována vybraná položka? Zkoušel jsem to pouze ve Firefoxu. |
||
los Profil * |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2006, 20:31:57
Mne ten kód vo Firefoxe funguje (keď tam vedľa ešte pridám nejaký div s id="tabulka"). Neviem, prečo by to nemalo fungovať Tebe.
Jedine, že by ten element select bol vnorený v prvku s id="tabulka", tak by bolo také chovanie logické, pretože by si tým innerHTML prepísal aj element select, takže by bol znova v začiatočnom stave. Takže ak je problém v tomto, tak to musíš zmeniť tak, aby si neprepisoval časť dokumentu s elementom select. Napr. približne takto: function zmen() { |
||
Acci Profil |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2006, 20:51:39
Jo, máš pravdu, že to může být tím mě nenapadlo.
To tvé řešení funguje, jen mám problém s tím, že proměnná radek obsahuje HTML kód, takže se zobrazí jen kód. |
||
los Profil * |
#4 · Zasláno: 28. 12. 2006, 21:02:12
To tvé řešení funguje, jen mám problém s tím, že proměnná radek obsahuje HTML kód, takže se zobrazí jen kód.
Nj, tá ukážka vkladá iba text. Hlavné je, že už vieš, ako to spraviť. Buď umiestniš ten element s id="tabulka" niekde inde a budeš mu meniť innerHTML, alebo použiješ metódy createElement, createTextNode a cloneNode k vytvoreniu toho, čo potrebuješ. |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
nofate Profil |
#5 · Zasláno: 19. 4. 2007, 19:33:33
Preco nefunguje toto
|
||
nofate Profil |
#6 · Zasláno: 19. 4. 2007, 21:13:30
pochopitelne, tam pri "1" a tiez "2" mam pred uvodzovkami spatne lomitka. Po pridani prispevku ich forum odstranilo.
|
||
los Profil * |
#7 · Zasláno: 20. 4. 2007, 00:25:04
Nefunguje to preto, lebo autori prehliadača to asi neimplementovali. Možnosti môžeš pridávať dynamicky zhruba nejako takto:
var select = document.getElementById("test"); Pre vymazanie všetkých možností stačí nastaviť vlastnosť length kolekcie options na nulu. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0