Autor Zpráva
crashmaster
Profil *
Ahoj lidicky, mam jeden problem.
Programuju v PHP ale JS nejak moc nedavam. Ale tento krat musim ho pouzit.
Mam jeden script ktery se jmenuje FORCEDOWNLOAD.php . Pokud budete chtit tak vam poslu.
Smysl scriptu: je nejaky odkaz napriklad na nejaky PDF soubor. Nekdo ho bude chtit nejdriv stahnout a pak mozna nekdy ho otevrit. Jen ze: skoro zadny prohlizec to nepodporuje: pokdu kliknete ne ten odkaz tak ten PDF soubor se zacne nacitat do prohlizece. Tak jsem napsal script , ktery forcuje stahovani. Jen ze v cem je zakopany pes. FF v tom facha vsechnno. Macknu na odkaz a hned mi skoci nabidka ulozit, otevrit, storno. ale v IE je sranda vtom, ze ten blbec otevira dalsi prazdny (_blank) okno. Coz me nehorazne stve.Potreboval bych script ktery by mi automaticky zavrel to okno.

Script forcedownload.php je tu : www.swistar.cz/forcedownload.txt

predem diky za pomoc. )
Anonymní
Profil *
widows.close jde použít jen v tom okně jako takovém a pokud ho neotevíráš ty (nic do něj nevpisuješ), tak ho pomocí js nezavřeš
Anonymní
Profil *
samozřejmě window.close, nesmim tolik chlastat.....
crashmaster
Profil *
existuje nejaky dalsi zpusob jak to oblbnout ten window.close() ..nebo to vubec nemusi byt window.close() ..
peta
Profil
crashmaster
:) Podivej, jde o nastaveni AcrobatReaderu, systemu a prohlizece. Ja mam FF, IE, O a v zadnem mi PDF neotevre, vdy jen stahnout. Protoze nemam Acrobat :)

Co se tyce toho PHPcka, tak to bych zkusil obklopit ob_start(); a ob_end_flush();
Pripadne bych zkusil pohledat googlem forcedownload explorer

Javascriptem se okno zavira window.close()
Ted je otazka k cemu to okno nalezi, ale tamto bys asi zavrel necim jako window[1].close() nebo si vypis pri te akci seznam objektu ve window
vat i,t; t="";
for (i in window) {t+=(typeof(window[i])=="object") ? i+", " : "";}
alert(t)

Take by se hodil odkaz na stranku, pravdepodobne tam mas chybu v kodu, kvuli ktere ti otvira nove okno.
crashmaster
Profil *
v tom je ta sranda..ze PDF je urceno pro lidi, kdo ma acrobata..a kdyz na to klikmnou. tak se jim rovnou nacit ado prohlizece..coz je nejvice nahovno..

Stranka: www.siwstar.cz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.