21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
cert
Profil *
Ptřebuji poradit v externim souboru.js mám hotoví zdrojáček asi pro 10 tlačítek a potřebuji

aby mi fungoval odkaz mám to takto:

submenuItem("něco","http://někam/něco","","index_hnavbar_plain");<< nechci použít

a potřeboval bych aby to fungovalo takto :

submenuItem("Stránek","javascript: zde ('odkaz');","","index_hnavbar_plain");
Předem díky za radu.
Leo
Profil
Nejak ted po ranu :-) nevidim problem, pokud opravdu chcete takovyto kod (a misto rozumne adresy pak mit v href u odkazu hruzu typu javascript: .... tak to proste prepiste tim druhym kodem ne? Leo
cert
Profil *
Špatně jsem se vyjádřil , při stahování některých souborů bych pravě chtěl použít tento spůsob jako se to používá na některých stránkách kde pravé-click myškou nefunguje ale běží pouze levé kliknutí a dole na IE v levo se zobrazí místo adresi jen toto : javascript:Download; ale zbytek neni videt a samo se to převede , přiznám se že to funguje takto:

submenuItem("Download","javascript:document.open('odkaz','0','');","", "index_hnavbar_plain"); ale to neni co

chci , to se pak zobrazí javascript:document.open('odkaz','0',''); a chtěl bych to takto

submenuItem("Download","javascript:Download('odkaz','','');","","index _hnavbar_plain"); a stím už si rady nevím kde co změnit aby to takto fungovalo a odkaz se nezobrazil dole v prohlížeči ale jen nahoře.
Peta
Profil *
Nejak nechapu, asi nejsem technicky tip. Mas nekde priklad? A na nem rekni, ktery text nechces zobrazit.
cert
Profil *
Mam to takto v souboru index_tlacitka.js

if(typeof(loc)=="undefined"||loc==""){var loc="";if(document.body&&document.body.innerHTML){var tt=document.body.innerHTML;var ml=tt.match(/["']([^'"]*)index_hnavbar.js["']/i);if(ml && ml.length > 1) loc=ml[1];}}
var bd=0
document.write("<style type=\"text/css\">");
document.write("\n<!--\n");
document.write(".index_hnavbar_menu {z-index:999;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-width:"+bd +"px 0px "+bd+"px 0px;background-color:#3c76f7;position:absolute;left:0px;top:0px;visibi lity:hidden;}");
document.write(".index_hnavbar_plain, a.index_hnavbar_plain:link, a.index_hnavbar_plain:visited{text-align:left;background-color:#3c76f7 ;color:#ffffff;text-decoration:none;border-color:#ffffff;border-style: solid;border-width:0px "+bd+"px 0px "+bd+"px;padding:2px 0px 2px 0px;cursor:hand;display:block;font-size:8pt;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;}");
document.write("a.index_hnavbar_plain:hover, a.index_hnavbar_plain:active{background-color:#4fff34;color:#ffffff;te xt-decoration:none;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-widt h:0px "+bd+"px 0px "+bd+"px;padding:2px 0px 2px 0px;cursor:hand;display:block;font-size:8pt;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-weight:bold;}");
document.write("\n-->\n");
document.write("</style>");

startSubmenu("index_files/index_hnavbar_b4","index_hnavbar_menu",85);
submenuItem("Jmenovka naky nazev1","javascript:download(neco);","","index_hnavbar_plain");
submenuItem("Jmenovka naky nazev2","javascript:download(neco2);","","index_hnavbar_plain");
endSubmenu("index_files/index_hnavbar_b4");

Doufam ze to staci snad to nemusim rozepisovat cele
v html to je treba takto
<script>
function stahnout(id){
if(id.style.display=='')
id.style.display='none';
}
</script>
</head>
<body>
<form id=Download action='soubor.exe'>
<a href="javascript:stahnout(Download)">click</a>
</form>
</body>

jak to nacpat sem do index_tlacitka.js :

startSubmenu("index_files/index_hnavbar_b4","index_hnavbar_menu",85);
submenuItem("Jmenovka naky nazev1","javascript:download(neco);","","index_hnavbar_plain");
submenuItem("Jmenovka naky nazev2","javascript:download(neco2);","","index_hnavbar_plain");
endSubmenu("index_files/index_hnavbar_b4");

Opravdu si stim nevim rady a kdyz tam dam jen *.exe soubor tak mi to sice facha ale okno je prazdne a nahore je [object] a to taky nechci , jak to sem nacpat please ???
cert
Profil *
Uz to mam uz to jede .
per
Profil *
Potřebuji poradit, naskriptoval sem si menu, ale nevím kam vložit adresu aby mně to na ni přesměrovalo:
Když sem ji dal sem: submenuItem("???","javascript:;","http://www.???.cz","dimpletab_plain" ); tak se otevřela prázdná stránka.
Diky za radu!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0