Autor Zpráva
AlešD
Profil
Hraji si s mapy API a objevil jsem na jednom příkladu metodu makeCustomImageMark(), něco jsem pochopil a použil, ale o některých atributech nemám ani páru. Na seznamu v manuálech nic, google taky nic. Nevíte někdo o nějakém manuálu, nebo popisu?
vendo
Profil
Hoď do placu zdroják. Nie je to náhodou IBA vlastná funkcia alebo tak niečo???
AlešD
Profil
Je to metoda systému API mapy od Seznamu. Jde mě o to že v žádném manuálu API od Seznamu jsem nenašel popis toho co znamenají všechny atributy.

tady je příklad:
mark14 = mapa.makeCustomImageMark('./img/dollar.gif','./img/dollar_1.gif','#000 ','#000',33,33,9,17,'Bankomat ČSOB');

Co o tom vím:
1. obrázek se zobrazí na mapě
2. obrázek se zobrazí jako hover při najetí myši
#000 netuším, zřejmě barva něčeho, ale nevím čeho
33,33 velikost klikací oblasti v px a zároveň výřez na mapě pro zobrazení obrázku
9,17 - netuším
text - text do title obrázku

Ptal jsem se spíš proto, zda s tím nemá někdo nějaké zkušenosti, dotaz jsem vznesl i na fóru API mapy, nicméně bez odezvy.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0