Autor Zpráva
Doveda
Profil *
Mám stránku, ve který je krom všelijakejch zhovadilostí i velkej obrázek s posuvnejma lištama, protože by se mi jinak na
monitor nevešel. Když s ním pomocí lišt zahejbu a pak odešlu formulář, tak se mi po odeslání vrátí obrázek do původní
polohy - a to nechci.

Aby si uchoval pozici, tak ho musím dát do samostatnýho rámu??? Nejde to zařídit jinak????
Doveda
Profil *
To musím stránku rozdělit na dva rámy s odlišnejma adresama???
peta
Profil
Doveda
Ja osobne nechapu, o co ti jde. Zakladem dobre otazky je dobry odkaz na stranku, pokud to neni nejaka malickost nebo to pisatel umi popsat tak dokonale, aby tomu "clovek" porozumel.
Doveda
Profil *
peta: soráč, musel jsem odběhnout

jj. napravuju a zkusím odkaz.... http://hahehi.wz.cz/HRA/ahoj.php (doufám, že půjde klikat :))
Podotýkám, že to tam mám pěknej binec a je to lepený jak vlaštovčí hnízdo (prostě laik). Jo a je to psaný jen pro Explorer.
Já ho mám a dělám si to pro sebe, tak na tom nesejde :)

Jde mi o tu mapu (chci ji pozdějc zvětšit) - když s ní lištou pohnunu a pak odešlu ten formulář vlevo dole, aby mi po odeslání zůstala
v posledním posunutým stavu. A né aby mi skočila do výchozí polohy.
peta
Profil
Doveda
ahaaa. tak to je problem spis CSS
<div position:relative w h>
<div mapa position:absolute x y>
</div>
</div>

nebo
<div position:relative w h>
<img mapa position:absolute x y/>
</div>

jinymi slovy musis si pridat vlastni scrolovaci listu.


Nebo muzes snimat scrolovani z toho pole, ale to jsem zrovna nikde nepouzival. Ale to nevadi, google napovi:
1) google.com
2) javascript scrolling mozilla
hned prvni odkaz
http://www.mozilla.org/docs/dom/domref/dom_shortIX.html#IX_W
scrolling je soucasti window objektu (jakpsatweb - javascript - objekt window)
window
window.screen 1
window.screen.availHeight 1
window.screen.availLeft 1
window.screen.availTop 1
window.screen.width 1
window.screenX 1
window.screenY 1
window.scroll() 1
window.scrollbars 1
window.scrollBy() 1
window.scrollByLines() 1
window.scrollByPages() 1
window.scrollTo() 1
window.scrollX 1
window.scrollY 1
window.self 1
window.setCursor() 1
window.onscroll 1
"je to psaný jen pro Explorer"
Jak muzes? M$hit
peta
Profil
asi 6ty odkaz:
http://www.howtocreate.co.uk/tutorials/javascript/browserwindow
Doveda
Profil *
peta: fantazie, už se v tom ve vsem probírám :) moc a moc dík
(co je M$hit u tvyho na konci???)
peta
Profil
Doveda
MS windows = microsoft windows
M$ windows = je v podstate totez, jen se za to dobre caluje
M$hit windows = to je uplne totez, jako M$, jen to vubec nefunguje, jak by melo a neustale te to zlobi a stve a litujes, zes to koupil.
Zkratka, MS by melo rucit za svuj vyrobek a kdyz ti to treba znici tvou praci (dokument), tak by se to melo vztahovat na nejakou zaruku. Oni by si pak sakra rozmysleli davat do sveta za penize neodladeny soft.
Doveda
Profil *
peta: jj. tak to souhlas
a jak můžu?? chodím k netu na střídačku a holt co je nainstalovaný, to tady je
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.